Szeptemberben repulok a tengeren tulra Budapest-Amsterdam-Minneapolis-Chicago utvonalon, kerdesem az lenne h online check in a jobb vagy Budapesten majd a repteren a check in pultnal? Chek in pultnal kell fizessek? Ha igen mennyit?
Gondolom KLM és Delta.
Mindkettőnél lehet online.
Fapadossal nem fogsz tudni menni az USA-ba, szóval nem hiszem, hogy fizetned kell ha a reptéren csinálod a check int. A nem fapadosoknál gyakran csak kb. 48 órával indulás előtt lehet interneten becsekkolni. Ha előtte csinálod akkor tudsz helyet is választani de azért fizteni kell. Mivel 3 átszállással mész én javasolnám, hogy a reptéren csináld. Én legalábbis biztos nem szenvednék, hogy minden rendben van, inkább csinálnám a reptéren. Gondolom feladandó csomagod lesz, szóval sorban állást így sem úszod meg. Mondjuk sokan mondják, hogy érdemes interneten megcsinálni, mert akkor magad választod ki a helyed, de én legutobb amikor utaztam nem tudtam két egymás melletti helyet kiválasztani, pedig egyből probáltam megcsinálni amint jött az sms, hogy megnyílt az internetes becsekkolás. A reptéren meg sikerült elintézni.
Szóval egy szó, mint száz: nézd meg a légitársaság oldalán, hogy biztos ingyenes a reptéren is. Szerintem az lesz, bár manapság a nem fapadosoknál is vannak érdekes dolgok..
Ha ingyenes akkor eldöntheted, hogy megcsinálod-e otthon vagy inkább a reptéren. Én viszont úgy gondolom, hogy a te esetedben kénylmesebb a reptéren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!