Budapest - Amsterdam - Chicago útvonal: Szeretném azok tapasztalait olvasni akik már megtették ezt az utat. Mire kell nagyon figyelni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nemsokára utazom, és szeretném kicsit tisztábban látni, mennyit kell majd "túrázni" a Schiphol-on az érkező kaputól az átszállásig. Vagy... pl. mi történik ha késik a gépem ami Bp-ről megy, akkor a a Chicago-i járat megvárja?
Előre is köszönöm!
2009. febr. 23. 13:41
1/4 anonim válasza:
Kapaszkodj! Ugyanezt az utat szoktam megtenni és Amsterdamban télen nagyon sokszor van zűr. A gép Pestről rendszerint késéssel érkezik meg a hóviharok/esők és szél miatt; azt sem tudom melyik kapuhoz kell megérkezned, mert a gép általában ahoz a kapuhoz áll be amelyikhez tud (a késések miatt). Nem egyszer a mozgójárdán is szaladtam, hogy elkapjam a Chicagoi járatot, ami - nemzetközi járatként - nem szokott megvárni senkit. Tehát készülj fel egy sprintre a Schipolon, mert lehet az lesz a vége. Megérkezéskor az O'Hare-en vértezd fel magad sok-sok türelemmel, mert eltelhet 4 óra is amíg mindenkit leellenőriznek csoportosan és néha egyesével is. És öltözz rétegesen, mert Chicago felé megint hidegfront közeledik.
2/4 A kérdező kommentje:
O.K., köszönöm, bár én áprilisban megyék, remélem akkor már nem lesznek hóviharok. Te mentél már tavasszal? Akkor is ilyen késések vannak? Egyébként ma is néztem, hogy megérkezett-e rendesen a járat amival majd megyek, hát késett egy órát.... pffff.....
2009. febr. 23. 14:01
3/4 anonim válasza:
Elég sokat repülök, sok átszállással. Mindíg megkeresen a neten az átszálló reptér alaprajzát és megnézem az érkező és az induló kapumat. (Ez minden reptér honlapján fennt van) Így tudom majd merre kell mennem, nem ott kell keresgélni az induló járatot. A két jegyet egybe vedd meg (Bp-Ch) így, ha lekésed a géped automatikusan feltesznek a következőre. Ha külön vettél Amst-Ch útvonalra jegyet, akkor csak ráfizetéssel rakathatod át késés esetén.
4/4 A kérdező kommentje:
O.K., Köszi. A jegyet úgy vettem ahogy Te írtad, már az alaprajzot is letöltöttem, de amit az első válaszoló írt, hogy mindig máshova érkezik.... hát ez aggaszt egy kicsit, nem vagyok egy sportember :)
De ma megnéztem, a Ch. járat majdnem egy óa késéssel indult :)
Köszi az első válaszolónak is mégyegyszer!
Na, majd nézegetem folyamatosan.
2009. febr. 25. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!