Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hova kéne mennem Amerikába...

Hova kéne mennem Amerikába NYC, Miami vagy Los Angeles melyik a jobb oda költöznék megélhetőség szempontjából?

Figyelt kérdés
vagy Kanadáról is hallottam hogy jobb igaz ez?

2013. júl. 6. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Ezek a városok nagyon drágák.

Az USA-ban vannak jobb városok is.

Kanada nagy részén az időjárás elviselhetetlen.(nekem legalábbis)

És Kanadában is ugyan olyan drága város pl.:Vancouver és Toronto is.

Azt hogy melyik országot szereted jobban és hogy hol éreznéd jól magad azt neked kell tudni.

Takarítóként pl. ott sem lehet megélni.

Ha jó szakmád van amit megfizetnek akkor meg szinte bár hová mehetsz.

Az egyébként hogy Kanada jobb mint az USA ez így nem igaz. Pl.Kanadában a közbiztonság sokkal jobb,de sokan panaszkodnak hogy nagyon unalmas hely.(bár ezzel nem értek egyet de ezt sokszor hallom.)Az árak hasonlóak.A szórakozási lehetőségek jobbak az USA-ban.

Szóval ha neked a nyugalom és a csend számít akkor neked Kanada a jó.Ha bulikra és jobb időjárásra vágysz akkor az USA-ban a helyed.

Sajnos a kijutás már egyik helyre sem egyszerű.De sok sikert!:)

2013. júl. 6. 22:44
 2/5 A kérdező kommentje:
A kijutással nincs gond van rokonom USA-ba csaknem ezekbe a városokba San Francisco-ba van de addig ott lennék nála csak h hova menjek tovább
2013. júl. 7. 10:24
 3/5 anonim válasza:
déli államok a legjobbak, innen nézz vmi jó kis várost ;)
2013. júl. 9. 02:37
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. júl. 9. 08:07
 5/5 anonim válasza:
Én valahogy jobban éreztem magam Los Angelesben, mint Miamiban. Miamiban jobb az időjárás.
2013. júl. 20. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!