Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudok kivinni sok...

Hogyan tudok kivinni sok holmit, ha Amerikába költözök?

Figyelt kérdés
A megengedett 20 kg csomagba nem fér bele az itteni életem.

2013. júl. 17. 20:07
 1/9 Makoscsiga ***** válasza:
Olyan sehol nincs, hogy csak 2o kg lehet a csomag. Lehet az több is, lehet az több csomag is. Csak majd azokért külön fizetni kell. Semmi gond.
2013. júl. 17. 21:20
 2/9 anonim válasza:
Hát bőröndben! :D
2013. júl. 17. 21:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Ismerős család Kanadába konténerrel küldte a cuccaikat. Nézd meg a neten, vannak nemzetközi szállítócégek.
2013. júl. 17. 21:48
 4/9 anonim ***** válasza:

"Ismerős család Kanadába konténerrel küldte a cuccaikat."

Nem került túl sokba? Mondjuk többe, mint az érték amit kivittek?

2013. júl. 17. 22:39
 5/9 anonim ***** válasza:

kb. 2000€-ért kivisznek Rijekából egy konténert. Ha szerzel egy LCL-carriert, aki egy konténerbe több ember cuccát pakolja, akkor még kevesebbért.

Az meg a kliensen múlik, hogy mennyire becsüli a cucc értékét, nyilván kint is meg lehet venni uazt.

2013. júl. 18. 01:16
 6/9 Makoscsiga ***** válasza:

"kint is meg lehet venni uazt."

UAZ-t nem biztos, hogy lehet. Bocsi, nem birtam kihagyni. :)

2013. júl. 18. 01:44
 7/9 anonim ***** válasza:

4: nekik megérte.

Én "csak" 2000 kilométert mentem odébb, egy csomó jó állapotú, nem túl drága de még használható cuccot elajándékoztam, mert aprópénzért nem volt érdemes vaterázni, na meg nem is fizettek volna egy használt szennyestartóért annyit, hogy megérje. Persze mindent meg tudtam venni kint is, csak pár euró erre, pár euró arra... az újra berendezkedés meg nagyon sokba került, szóval meggondolandó, hogy mit érdemes becsomagolni.

Az ismerősöméknek volt pár cucc, ami értékesebb és feltétlenül vittek volna (ott drágábban kapható sporteszköz pl.) a konténerben meg maradt még hely, szóval egy csomó dolog befért még, így nem kellett azokat újból megvenni.

2013. júl. 18. 10:51
 8/9 anonim ***** válasza:
En ket boronddel koltoztem ki, minden mast eladtam, elajandekoztam, kidobtam.
2013. júl. 18. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha megvan a repjegy, megkerdezed a legitarsasagot, hogy mennyibe kerul az extra csomag. (minden tarsasagnal mas).

Aztan megkerdezed a kulonbozo konteneres cegeket, hogy ok mennyiert visznek el 1, 2, akarhany borondnyi cuccot.

Valoszinu a konteneres olcsobb, de tovabb tart. (Bp - LA kozott minimum 5 het) de egyszeru, mert Szentendren leadod a cuccot, Californiaban meg felveszed.

Ha a keleti partra koltozol, akkor valszeg olcsobbat is talalsz. Vagy fizetsz a legitarsasagnak az extra borondert.

2013. júl. 18. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!