Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen hely Texas?

Milyen hely Texas?

Figyelt kérdés

Melyik része jó/veszélyes? Érdemes meglátogatni?

Aki él/élt kint az írja már le , megköszönném:)

2013. jún. 21. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Nem minden része jó. Rengeteg veszélyes terület van Texasban."

Mondj már egy veszélyes területet, ha már azt bebizonyítottam, hogy a szerinted legveszélyesebb terület (San Antonio) is biztonságos.

2013. nov. 8. 10:10
 12/21 anonim ***** válasza:
nem bizonyítottad be :D
2013. nov. 9. 19:54
 13/21 anonim ***** válasza:
De igen, itt volt a statisztika, ami egyértelműen kimondta, hogy veszélytelenebb, mint Bp.
2013. nov. 11. 08:22
 14/21 anonim ***** válasza:
De b+ ki mondta, hogy veszélyesebb mint Budapest?? Te tényleg ilyen fogyatékos vagy?
2013. nov. 13. 17:23
 15/21 anonim ***** válasza:
Azt írtad, hogy "jó vicc, hogy nem veszélyes". Tehát ha nem vagy full retardált, akkor megérted, hogy ez at jelenti, hogy veszélyesnek tartod. Holott tökre nem az.
2013. nov. 13. 19:15
 16/21 anonim ***** válasza:

De az egy dolog, hogy veszélyesnek tartom és más dolog, hogy vszélyesebbnek tartom mint Budapest... Nem fogod fel?? Az utóbbit egyszer sem állítottam, sőt az előbbit sem csak azt mondtam, hogy hülyeség az, hogy 'minden része jó semmi nem veszélyes' érted? Fel tudod fogni?

Igen is vannak veszélyes terletei meg vannak szinte egyáltalán nem veszélyes területei. Kész. Téma lzárva.

És gyakorolj egy kis szövegértést. ;)

2013. nov. 13. 20:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Gyakoroljon anyád több védekezést...

idejössz felvágni, aztán telefröcskölsz 2 oldalnyi sértegetést meg marhaságot totál irrelevánsan a kérdés tekintetében.

2013. nov. 13. 21:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Én nem felvágni jöttem hanem a kérdésre válaszolni. Mutass légyszi egyetlen sértést is amit írtam! Kiváncsi lennék rá nagyon! De csak hogy igazad legyen megkapod. Ha nekem te mégegyszer elkezdessz itt anyázni megtalálom a módját, hogy levágjam azt az idióta buzeráns értetlen fejedet... Ja azt meg inkább szintén ne firtassuk, hogy ki mennyire adott releváns meg REÁLIS válaszokat, ok? csá
2013. nov. 14. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:
anyád, te lúzer
2013. nov. 14. 21:32
 20/21 anonim ***** válasza:
:D
2013. nov. 14. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!