Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen hely Texas?

Milyen hely Texas?

Figyelt kérdés

Melyik része jó/veszélyes? Érdemes meglátogatni?

Aki él/élt kint az írja már le , megköszönném:)

2013. jún. 21. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Minden része jó. Semmi nem veszélyes. Érdemes meglátogatni.

Ha konkrétabb kérdésed van, írhatod ;p

2013. jún. 21. 18:39
 2/21 A kérdező kommentje:
Oké majd holnap írok , köszönöm a választ :)
2013. jún. 21. 21:55
 3/21 anonim válasza:
90%
A Texasi láncfűrészessel kell csak vigyázni :)
2013. jún. 27. 14:30
 4/21 anonim ***** válasza:

'Minden része jó. Semmi nem veszélyes. Érdemes meglátogatni'

Ez jó vicc

Szerintem te még Magyarországról nem tetted ki a lábad, nem hogy az Egyesült Államokba...

Én egyébként san antonioi vagyok félig ha leírod priviben konkrétan mi érdekel elmondom szivesen

2013. nov. 3. 04:19
 5/21 anonim ***** válasza:

Kb 20szor voltam a san antonioi reptéren, a narancssárga épületnél, a 16 sávos autópálya felőli oldalon :)

Riverwalk, hooters.. de biztos nem jártam még Magyarországon kívül :)

2013. nov. 4. 08:27
 6/21 anonim ***** válasza:
Igen, az idézett mondatokból ettől függetlenül úgy tűnik...
2013. nov. 5. 19:13
 7/21 anonim ***** válasza:

Egész konkrétan a betelepült mexikóiak gettójának közepén laktam 1 évig, mert ott volt olcsó, és soha, semmi bajom nem volt velük. Sőt, ha lerobbant a kocsim, mindig volt aki segített, arrébb tolni vagy powerjumpolni.

Nem tudom, te milyen veszélyre gondolsz san antonioban.

2013. nov. 5. 19:44
 8/21 anonim ***** válasza:
Például arra, hogy Houston, Dallas, Austin, San Antonio négyes közül mindig is köztudottan San Antoniban volt a legnagyobba bűnelkövetések száma, de ha akarod tudok erről egy bűntérképet is linkelni
2013. nov. 6. 20:03
 9/21 anonim ***** válasza:

"Például arra, hogy Houston, Dallas, Austin, San Antonio négyes közül mindig is köztudottan San Antoniban volt a legnagyobba bűnelkövetések száma"

Én is tudok keresni.

San Antonioban 1000 főre vetítve: 65.57 bűncselekmény

Budapesten 1000 főre vetítve: 68.15 bűncselekmény

Tehát Texas legdurvább, legveszélyesebb városa is biztonságosabb, mint Budapest....

És erre azt mondod, hogy az egész Texas, nem csak a legdurvább várost, de az összes békés települést is beleértve veszélyes?!?!?!?!

(források: [link] és [link] )

2013. nov. 6. 20:10
 10/21 anonim ***** válasza:

'Tehát Texas legdurvább, legveszélyesebb városa is biztonságosabb, mint Budapest....

És erre azt mondod, hogy az egész Texas, nem csak a legdurvább várost, de az összes békés települést is beleértve veszélyes?!?!?!?!'

Ember olvasd már el az eddigi válaszaimat!

Ki a fa*sz mondta, hogy veszélyesebb mint Budapest és ki mondta, hogy egész Texas veszélyes???? Ki mondta, hogy Texas veszélyes??

Én csak megcáfoltam azt az állításod, hogy:

'Minden része jó. Semmi nem veszélyes.

Ez nem igaz, hülyeség. Nem minden része jó. Rengeteg veszélyes terület van Texasban.

Te biztos az én válaszaimat olvastad???

2013. nov. 7. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!