Milyen hely Texas?
Melyik része jó/veszélyes? Érdemes meglátogatni?
Aki él/élt kint az írja már le , megköszönném:)
Minden része jó. Semmi nem veszélyes. Érdemes meglátogatni.
Ha konkrétabb kérdésed van, írhatod ;p
'Minden része jó. Semmi nem veszélyes. Érdemes meglátogatni'
Ez jó vicc
Szerintem te még Magyarországról nem tetted ki a lábad, nem hogy az Egyesült Államokba...
Én egyébként san antonioi vagyok félig ha leírod priviben konkrétan mi érdekel elmondom szivesen
Kb 20szor voltam a san antonioi reptéren, a narancssárga épületnél, a 16 sávos autópálya felőli oldalon :)
Riverwalk, hooters.. de biztos nem jártam még Magyarországon kívül :)
Egész konkrétan a betelepült mexikóiak gettójának közepén laktam 1 évig, mert ott volt olcsó, és soha, semmi bajom nem volt velük. Sőt, ha lerobbant a kocsim, mindig volt aki segített, arrébb tolni vagy powerjumpolni.
Nem tudom, te milyen veszélyre gondolsz san antonioban.
"Például arra, hogy Houston, Dallas, Austin, San Antonio négyes közül mindig is köztudottan San Antoniban volt a legnagyobba bűnelkövetések száma"
Én is tudok keresni.
San Antonioban 1000 főre vetítve: 65.57 bűncselekmény
Budapesten 1000 főre vetítve: 68.15 bűncselekmény
Tehát Texas legdurvább, legveszélyesebb városa is biztonságosabb, mint Budapest....
És erre azt mondod, hogy az egész Texas, nem csak a legdurvább várost, de az összes békés települést is beleértve veszélyes?!?!?!?!
'Tehát Texas legdurvább, legveszélyesebb városa is biztonságosabb, mint Budapest....
És erre azt mondod, hogy az egész Texas, nem csak a legdurvább várost, de az összes békés települést is beleértve veszélyes?!?!?!?!'
Ember olvasd már el az eddigi válaszaimat!
Ki a fa*sz mondta, hogy veszélyesebb mint Budapest és ki mondta, hogy egész Texas veszélyes???? Ki mondta, hogy Texas veszélyes??
Én csak megcáfoltam azt az állításod, hogy:
'Minden része jó. Semmi nem veszélyes.
Ez nem igaz, hülyeség. Nem minden része jó. Rengeteg veszélyes terület van Texasban.
Te biztos az én válaszaimat olvastad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!