Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Azt akarnám kérdezni hogy...

Azt akarnám kérdezni hogy mennyi esély van arra hogy én ki jussak az USA-ba és ott az Amerikai hadsereghez csatlakozzak vagy semmi esély nincs rá? :/

Figyelt kérdés

2013. máj. 21. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semennyi. Magas végzettséget igénylő munkával, házassággal lehet egyáltalán tartós vízumot kapni, a hadseregben pedig csak állampolgár szolgálhat, ez minden országban így van.
2013. máj. 21. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
hat ha mar bejottel az orszagba, hiphop allampolgart csinalnak beloled ha be akarsz lepni a seregbe, itt a bejutas neccesebb. nem mondom hogy semennyi eselyed nincs ra, hiszen vannak itt magyarok, koztuk en is. en hazassaggal jottem ki.
2013. máj. 21. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:

Miért pont Amerika?

Ha mindenáron hadseregben szeretnél szolgálni, menj a francia idegenlégióba.

2013. máj. 21. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
Leggyorsabb módon házasság útján juthatsz zöldkártyához, és zöldkártyával már beléphetsz a hadseregbe is. Más lehetőség nem nagyon van.
2013. máj. 21. 17:05
 5/12 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszoktat
2013. máj. 21. 17:23
 6/12 A kérdező kommentje:
És ha állampolgárságom is lenne meg minden és már régóa kint élek számítana az h nem ott születtem?
2013. máj. 21. 17:28
 7/12 Makoscsiga ***** válasza:

"a hadseregben pedig csak állampolgár szolgálhat, ez minden országban így van."

Ez nem így van. Az amerikai hadseregben szolgálhatsz zölkártyával.

2013. máj. 21. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Pontosan, nemcsak allampolgarok, hanem zoldkartyasok is szolgalhatnak az USA hadseregenel.

Ebbol kifolyolag, kerdezo, nem erdekes, hogy itt szuletett allampolgar vagy, vagy "naturalizalt", ugyanis mar zoldkartyaskent is belephetsz.

2013. máj. 21. 20:41
 9/12 anonim ***** válasza:
Drága mulatság és meló. Haverom kint volt usaban 4 éve egy fél évig, kiképzésen, hívták még, de az Afganisztánban megdolgozott pénzét nem akarta még USA-ba tenni. Eredetileg ő is az amcsi hadsereget szolgálja, de itt is vannak kiképzéseik stb stb. Még én sem értem, és azt hiszem nem is akarom a lövődözősdit érteni.
2013. máj. 21. 22:17
 10/12 A kérdező kommentje:
És több esélyem van kijutni és bekerülni ha már van kint a hadseregbe ismerősöm ő is tengerész gyalogos már nem is tudom mióta de elég régóta van kint és szolgál is egypár hónapja jött vissza afganisztánból de ha jól tudom vissza is fogják küldeni szóval több esélyem van így?
2013. máj. 22. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!