Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki szeretnék MAJD jutni...

Ki szeretnék MAJD jutni Kanadába. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval, 14 éves vagyok. Tudom,még nagyon korai,de én akarom. Először is Kanadába akarok kijutni,és onnan (ha csak nem ragadok ott) majd USA-ba.Sajnos,nincs senkim kint. Még van időm, azt tudom. Kérlek ne írjatok olyanokat hogy "még van időd, még gondolkodj"stbstb. Nem akarom hogy lebeszéljenek rólla. Van pár barátom,akik szintén ki akarnak menni ebből a szar országból (Szerbiában élek,de most ez ne foglalkoztasson titeket). Ha 3an megyünk,akkor van esély a sikerre, igaz? Köszönöm előre is. Üdvözletem:)
2013. máj. 19. 20:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Elvégezheted kint, csak ahhoz nagyon-nagyon sok pénzre lesz szükséged.
2013. máj. 21. 12:47
 12/18 anonim ***** válasza:
laza 6-7 millió per év.. vagy félév..
2013. máj. 21. 15:49
 13/18 anonim ***** válasza:
tanulj közgazdásznak vagy orvosnak vagy mérnök informatikusnak
2013. máj. 21. 16:02
 14/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Konferenciákra járt, gyűlések ezaz, tudod hogy van, ilyenkor ismertetik az ottani rendszert (már ha nem ismerné az ember). Arról majd megkérdezem, hogy pontosabban mit tevékenykedett ott.
2013. máj. 21. 17:11
 15/18 A kérdező kommentje:
mérnök informatikusnak?itt pontosan mire gondolsz?
2013. máj. 21. 19:45
 16/18 anonim ***** válasza:
mérnök informatikus egy szak a műszaki egyetemen, magyarul ha IT-ba akarsz dolgozni oda menj
2013. máj. 21. 20:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!Én is ki szeretnék menni majd,bár annyira nem akarok már mint régen.

Azért mert elég sok dolgot vett át az USA szokásaiból,nekem Kanadában mindig is az tetszett hogy valamennyire európaias és amerikaias(amerika jó tulajdonságai megvannak benne) is.De Kanada elég sokat veszt az európaiságából mostanában.És sajnos nem az előnyére változik sajnos(sok rossz szokása is lett)

Annyira sajnálom azt az országot azért.:(:(:(

Hogy egy olyan erőszakos és mindenbe beleszóló ország a szomszédjuk mint az USA.

Bár még mindig szeretem Kanadát ha lenne lehetőségem már nem biztos hogy kiköltöznék.

(Amit írtam az általában Ontariotól-Brit Kolumbiára igaz.)

2013. máj. 21. 22:18
 18/18 anonim válasza:
Szerintem IT vagy mérnök! Mérnök Informatikus, Programtervező, Gépészmérnök, Villamos mérnök, mechatronikai mérnök. Ha ezekben jó vagy, szerintem tuti. Legalább angol + 1 még egy nyelv. Tanulj tanulj tanulj, még nagyon időben vagy ;)
2013. máj. 24. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!