Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ki szeretnék MAJD jutni...

Ki szeretnék MAJD jutni Kanadába. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Szóval, 14 éves vagyok. Tudom,még nagyon korai,de én akarom. Először is Kanadába akarok kijutni,és onnan (ha csak nem ragadok ott) majd USA-ba.Sajnos,nincs senkim kint. Még van időm, azt tudom. Kérlek ne írjatok olyanokat hogy "még van időd, még gondolkodj"stbstb. Nem akarom hogy lebeszéljenek rólla. Van pár barátom,akik szintén ki akarnak menni ebből a szar országból (Szerbiában élek,de most ez ne foglalkoztasson titeket). Ha 3an megyünk,akkor van esély a sikerre, igaz? Köszönöm előre is. Üdvözletem:)
2013. máj. 19. 20:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Kanadába lassan nehezebb bejutni, mint az USA-ba. De mind a két országra igaz, hogy ha nem vagy kiemelkedő a szakmádban, nincs kint rokonod és nem házasodsz egy országbelivel, akkor körülbelül esélytelen, hogy kiköltözz - legálisan.
2013. máj. 20. 00:26
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom,de éppen ezaz,hogy még ráérek. Szerinted, minek tanuljak? IT-snek,vagy ügyvédnek? Hamarosan választás előtt fogok állni, milyen középiskolát javasolsz?
2013. máj. 20. 07:15
 3/18 anonim ***** válasza:
hát ha itthon ügyvédnek tanulsz akkor kint nem dolgozhatsz ügyvédként uh inkább IT
2013. máj. 20. 10:26
 4/18 A kérdező kommentje:
A technical Writer az micsoda?
2013. máj. 20. 13:50
 5/18 A kérdező kommentje:
Ha itt végzek ügyvédnek,nehéz,vagy LEHETETLEN ott is annak lenni? Mi kell hozzá?
2013. máj. 20. 15:17
 6/18 anonim ***** válasza:
Ott is tele vannak ügyvédekkel. Ha nem vagy tudós vagy hasonló kaliberű személy, akkor munkával szinte lehetetlen kijutnod.
2013. máj. 20. 15:57
 7/18 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj h kint is sok ügyvéd van. A gond az, hogy az itteni jogi egyetemeken a magyar jogrendszert tanulod, és az itt megszerzett diploma csak Magyarországon jogosít fel ügyvédi tevékenység végzésére. Tehát ha itt elvégzed a jogot kint nem lehetsz ügyvéd, csak ha ott is elvégzed újra
2013. máj. 20. 19:23
 8/18 A kérdező kommentje:
Diáknak lehetséges ki menni, hogy ott végezzem el a jogot?
2013. máj. 20. 19:49
 9/18 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm ügyvéd, nemrég jött haza onnan és hát röviden ennyit mondott: Az orvos és az ügyvéd a király.
2013. máj. 20. 21:50
 10/18 A kérdező kommentje:
Ott is ügyvéd volt? Ott végzett? Hogyvolt ott ügyvéd?:)
2013. máj. 20. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!