Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogyan tudnék több évre, akár...

Hogyan tudnék több évre, akár véglegesen is kiköltözni az Egyesült Államokba?

Figyelt kérdés

Egyáltalán lehetséges ez? Nincs kint semmi rokonom, barátom. Házasodni nem szeretnék csak azért egy amerikaival, hogy kint maradhassak, és jelenleg nem is tervezem, karrierért szeretnék kimenni. Valami olyasmit olvastam, hogy munkával talán ki lehet, hogyan? Innen Magyarországról valahogy tudnék oda munkát szerezni? És valaki pontosan el tudná magyarázni a vízumos meg zöldkártyás dolgokat?

Köszönöm! :)

2013. máj. 12. 20:51
1 2
 11/14 anonim válasza:
62%

Akiknek összejött,túl büszkék még a segítségnyujtásra is..

EZ ZSIIIIIRRRRRRRR

2013. máj. 14. 19:07
 12/14 anonim ***** válasza:
Az elôttem szólónak...Szerintem egy ismeretlent is meglehet sérteni,de mindegy!Ha tényleg segítesz bizonyos formákban az embereknek, akkor azt kell hogy mondjam,rendes vagy.Szabad megkérdeznem mióta élsz kint és mivel foglalkozol?
2013. máj. 14. 19:50
 13/14 anonim válasza:
2 éve élek kint,azért itt sem kolbászból van a kerités..
2013. máj. 14. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
5%

Egyszerűen kétségbeejtő, hogy hollywoodi filmekből tájékozódó, semminek utána nem olvasó emberek micsoda hülyeségeket tudnak kérdezni. Írtam már ide, de ezt sem olvassák.

Hahó emberek, az USÁ-ban súlyos, megélhetési válság van! Minden hetedik ember élelmiszersegélyre (food stamp) szorul, minden negyedik-ötödiknek több a tartozása mint a vagyona, a szó szoros értelmében nincstelen. Nem kell nekik több szegény ember, van nekik már elég.

Versenyképes szakma, kemény munka, azzal lehet kijutni.

2013. máj. 15. 04:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!