Mi a véleményetek erről az amerikai munkaközvetítő cégről?
Szeretnék kimenni az USA-ba dolgozni. Egy apróhirdetési újságban találtam ezt a lehetőséget még tavaly ősszel. most szedtem össze annyi pénzt, hogy bele tudnék vágni. Átolvastam az egész weboldalukat és nem tűnik csalásnak. Pénzt nem kérnek előre és bejelentenek állandó munkaerőnek. Az utazást magamnak kell állnom saját költségből. Sokat töprengtem rajta, hogy lehet-e benne valami átverés, - mert ugye a mai világban roppant körültekintőnk kell lenni - de nem találtam semmi buktatót. A közvetítői díj 1000$ amit 3 hónapon keresztül 3 részletben arányosan vonnak le a fizetésemből.
(Nyilván ingyen senki nem visz ki embereket dolgozni.)
Szóval szerintetek lehetséges, hogy van benne valami buktató vagy átverés? Esetleg valaki volt már kapcsolatban ezzel a közvetítő céggel?
Minél több ember véleménye érdekelne.
A weblapjuk:
Ez a cég nem csaló, valóban ki tudsz jutni velük Amerikába..........
De, sok mindent tudnod kell az illegális munkavállalásról. Nem leány állom és nem biztos, hogy jól végződik. A lényeg az, hogy a főnököd mondja meg kint, hogy mennyit dolgozol. 16-18 óra is lehet, ha sok a munka. A szállás is lehet rossz, pl. egy szórakozó hely mellett, nincs wifi és nem is lesz a szálláson bármit csinálsz. A munkakörülmények is lehetnek nagyon rosszak, de nagyon, nagyon rosszak.
Én a második éve dolgozok illegálisan, több cégnél jártam már és azt tudom mondani, hogy csak az menjen ki aki kibír mindent. Anyuka, apuka kisgyereke, még véletlenül sem.
Laktam télen olyan szobában ahol nem volt fűtés; laktam kocsma mellett ahol mindennap hajnali négyig ment a buli; a legkevesebb ledolgozott munkaidőm 12h volt, a legtöbb 20h; voltak kollégáim (helyiek) akik arra fogadtak, hogy ki tud jobban kínozni, szívatni; dolgoztam három hétig olyan munkakörben ahol deréktól lefelé vízes voltam egész nap és a körmeim leváltak a lábamról.
Az viszont mindennel felér, hogy fizetéskor a kezedbe számolják a pénzt és már annyi kp. van nálad, hogy nem tudod az erszényedbe bele tenni.
Készülj a legrosszabbra és akkor nem lesz baj.
Persze, ESTA a te vízumod ha kimész...
Ha nem adod fel meggazdagodhatsz kint. Az első 2-5 év a húzós... Utána vagy hazajössz vagy megházasodsz és állampolgár leszel.
Az amerikás magyarok akik a rendszerváltozás után mentek ki, mind így csinálták... Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!