Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az amerikai munkaközvetítő cégről?

Figyelt kérdés

Szeretnék kimenni az USA-ba dolgozni. Egy apróhirdetési újságban találtam ezt a lehetőséget még tavaly ősszel. most szedtem össze annyi pénzt, hogy bele tudnék vágni. Átolvastam az egész weboldalukat és nem tűnik csalásnak. Pénzt nem kérnek előre és bejelentenek állandó munkaerőnek. Az utazást magamnak kell állnom saját költségből. Sokat töprengtem rajta, hogy lehet-e benne valami átverés, - mert ugye a mai világban roppant körültekintőnk kell lenni - de nem találtam semmi buktatót. A közvetítői díj 1000$ amit 3 hónapon keresztül 3 részletben arányosan vonnak le a fizetésemből.

(Nyilván ingyen senki nem visz ki embereket dolgozni.)

Szóval szerintetek lehetséges, hogy van benne valami buktató vagy átverés? Esetleg valaki volt már kapcsolatban ezzel a közvetítő céggel?

Minél több ember véleménye érdekelne.

A weblapjuk:

[link]

2013. máj. 5. 11:42
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Ez a cég nem csaló, valóban ki tudsz jutni velük Amerikába..........

De, sok mindent tudnod kell az illegális munkavállalásról. Nem leány állom és nem biztos, hogy jól végződik. A lényeg az, hogy a főnököd mondja meg kint, hogy mennyit dolgozol. 16-18 óra is lehet, ha sok a munka. A szállás is lehet rossz, pl. egy szórakozó hely mellett, nincs wifi és nem is lesz a szálláson bármit csinálsz. A munkakörülmények is lehetnek nagyon rosszak, de nagyon, nagyon rosszak.

Én a második éve dolgozok illegálisan, több cégnél jártam már és azt tudom mondani, hogy csak az menjen ki aki kibír mindent. Anyuka, apuka kisgyereke, még véletlenül sem.

Laktam télen olyan szobában ahol nem volt fűtés; laktam kocsma mellett ahol mindennap hajnali négyig ment a buli; a legkevesebb ledolgozott munkaidőm 12h volt, a legtöbb 20h; voltak kollégáim (helyiek) akik arra fogadtak, hogy ki tud jobban kínozni, szívatni; dolgoztam három hétig olyan munkakörben ahol deréktól lefelé vízes voltam egész nap és a körmeim leváltak a lábamról.

Az viszont mindennel felér, hogy fizetéskor a kezedbe számolják a pénzt és már annyi kp. van nálad, hogy nem tudod az erszényedbe bele tenni.

Készülj a legrosszabbra és akkor nem lesz baj.

2015. aug. 7. 20:23
 22/28 BodorSoft válasza:
Sziasztok! Nyílván külföldi munkavállalásnak is vannak árny oldalai, de bírom, hogy kint élő magyarok csak arról beszélnek, hogy miért NEM jó miért add fel mik a buktatók stb, de olyat nem láttam még, hogy igen ez a cég a megbízható ezért vagy azért nekem ez bejött, ezt próbáld meg, csak az h szar meg add fel, persze hogy nehogy elvedd a munkáját és lebeszélni a másikat na az megy :)
2016. aug. 8. 09:40
 23/28 anonim válasza:
Sziasztok. Azota esetleg valami info? Nemtalálok alátámasztást sehol velük kapcsolatba
2016. szept. 8. 17:07
 24/28 anonim válasza:
88%
Règi a topik, de azèrt hàtha megnèzed ujra, igy írnèk pàr dolgot! Nos, valoban igaz hogy sok fèle vizum van, es hogy nem csak a ketszèp szemünkèrt kapjuk, tehàt aki azt igèri hivatalos munkàt ad neked mint pl hazvezetőnő, pincèr stb, az hazudik! Közvetitő csak illegalis munkat tud megszervezni neked pl zsidocsaladba, de ott nem csak hogy nem vagy bejelentve, de a ciműket sem adhatod meg sehova: pl amikor telefont veszel, amikor western unionon penzt küldesz, nem kaphatsz arra a cimre mèg csomagot sem! Én tudom, voltam kint 8 honapot! Estaval mentem ami 3 honapra szolt, es a 3 honap utan automatikusan illegalissa vàlsz! Nos en 8 honap alatt, minden heten hianytalanul megkaptam a beremet, tehat ilyen gond nem volt! Az hogy megeri e neked elvesziteni az ujjabb kiutazast, azt mindig mindenki èppen a szüksègètől tudja eldönteni! Bar nekem most telik le az öt ev allitolag utanna ujra mehetnèk, az igaz hogy tavaly elutasitottak az esta kèrelmemet! Ès ha most megkèrdeznèd hogy megèrte e, akkor gondolkodàs nèlkül mondom hogy igen, ugyan is Borsodi vagyok, 18-evig laktunk albèrletekbe, ès igy 8-hónapi munkàmból vettem egy hàzat itthon kèszpènzből, amin nincs kölcsön! Nincs több albèrlet, nincs több költözès, és ez màr a sajàtunk, azt csinàlunk amit akarunk rajta! Èn bàrkit csak bàtoritani tudok, ha az az elhatàrozàs màr meg van hogy kèszül ki, ès ha a szüksègei inditjak erre! Termeszetesen nem könnyű a zsidoknal èlni, sok negativ èlmènyem is van, de melyik munkahelyen nincs? Sok könny is hullt a csaladomèrt, de sajàt hàzba tudtam hozni őket vègre! Szoval a rosszakat elfelejtettem, es a vègeredmènyre gondolok mar csak! Sok sikert! Ágnes
2016. okt. 20. 16:20
 25/28 anonim válasza:
Köszönöm szépen😊 Kint voltunk veluk 3 honapot nekünk párommal nagyon tetszett annyi h tovabballtunk LA be nemreg megprobaljuk itt is a szerencsenket plusz kicsit vilagot latunk. Pénzt mindig kifizették ugyh én jo tapasztalattal vagyok roluk.
2017. jan. 4. 00:49
 26/28 anonim válasza:
Most tervezek kimenni veluk. Van ra esely, hogy evekig ki t legyek amennyiben birom a munkat?
2017. jan. 27. 19:14
 27/28 anonim válasza:
Valamint meg mi dig ESTAval utaztatnak?
2017. jan. 27. 19:15
 28/28 anonim válasza:

Persze, ESTA a te vízumod ha kimész...

Ha nem adod fel meggazdagodhatsz kint. Az első 2-5 év a húzós... Utána vagy hazajössz vagy megházasodsz és állampolgár leszel.

Az amerikás magyarok akik a rendszerváltozás után mentek ki, mind így csinálták... Ez van...

2018. júl. 28. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!