Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért kell "papír" ahhoz hogy...

Miért kell "papír" ahhoz hogy bérelhessek, vagy vehessek lakást NY-ban?

Figyelt kérdés
Turista vízummal kint lehet 90 napot NY-ban, illetve az usa-ban ha hosszabítani akarok mit kell csinálni? Közben kell egészségbiztosítás, az milyen összegű?
2013. ápr. 4. 11:24
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
1. Mert kell 2. Nem hosszabbítható 3. a 2-re adott válasz miatt mindegy is.
2013. ápr. 4. 11:51
 2/6 anonim ***** válasza:

"Turista vízummal kint lehet 90 napot NY-ban, illetve az usa-ban ha hosszabítani akarok mit kell csinálni? "

Nem kell a vízum, csak az ESTA, az viszont nem hosszabítható, kivéve ha amerikai férjed/feleséged találsz magadnak.

"Közben kell egészségbiztosítás, az milyen összegű?"

Ez teljesen változó, attól függ, milyen "csomagot" választasz. Lehet havi 75 dollár is, de lehet havi 1000 dollár is. Attól függ mennyit tudsz kifizetni.

2013. ápr. 4. 12:36
 3/6 anonim ***** válasza:

- hitelkepesseg igazolás (credit score), banknal tudod kerni, altalaban jo, ha 680 folott van

- igazolás a munkahelytol, hogy tudod fizetni a berleti dijat

- plusz tolunk kertek ajanlolevelet az elozo foberlotol

Az eu-i biztositast altalaban a munkahely adja neked, es havonta vonjak a dijat a fizetesedbol. De kothetsz masodlagos biztositast. Ez toled fugg.

2013. ápr. 4. 13:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Oh, köszi, munka nem lesz, mert nem vagyok nemzetközi ügyvéd, csak magyar. Éppenséggel kérhetek "kamu" igazolást, de én csak ki szeretnék menni egy fél évre, friss levegőt szívni, azt meg szállodában lakva még sem lehet...Ezért kéne egy lakást bérelnem. Ismerősökhöz nem kenyerem bepofátlankodni. És szeretek független maradni. Ha kiélveztem az USA-t jönnék vissza.
2013. ápr. 4. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocs, de a kérdésed és a fogalmazásod alapján inkább kisiskolásnak néznélek!
2013. ápr. 4. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem a ministerium honlapját most mar mindent értek. Bocsi, en azt hittem a pénz elég biztosíték az országnak, hogy kint töltsek fel evet hobbiból.
2013. ápr. 5. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!