Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen papírokra lenne szükségem?

Milyen papírokra lenne szükségem?

Figyelt kérdés
A nagybácsikám Mexikóban él (Mexikóvárosban), és mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szívesen kimennék hozzá dolgozni. (Itthon nincs állásom, és nem járok iskolába). Az lenne a kérdésem, hogy milyen papírokra lenne szükségem, ha esetleg összejön az ügy? Köszönöm az értelmes válaszokat :)

2012. jún. 19. 19:57
 1/3 anonim ***** válasza:

ùtlevélre mindenképpen. ha kiskoru vag akkor szülöi, vagy gyámi jóváhgayásra is.

vizumot nem tudom, de ha rákeresel a neten megtudod hogy kell-e vízum, vagy kérdezd meg a nagybácsidat.

aztán jó sok pénzre a repjegyhez.

2012. jún. 19. 20:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Már nem vagyok kiskorú, szóval nagyjból arra lettem volna kíváncsi, hogy a vízum és a zöldkártya ugyanazt a célt szolgálja-e. :) Igen, a pénz kényes téma, de majd megoldom. :)

Köszönöm a választ!

2012. jún. 19. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Mexicovarosban akarsz letelepedni?

Talan a mexicoi konzulatuson/kovetsegen kellene erdeklodni.

Amennyiben turistakent mesz ki, ugy csak utlevelre es repjegyre lesz szukseged, ugyanis eszerint:

Mexico tourist visa is not required for citizens of Hungary for a stay up to 180 days - nincs szukseged vizumra, es fel evig maradhatsz.

Amennyiben dolgozni is akarsz (hivatalosan) ugy munkavallaloi vizumra lesz szukseged es egy munkaltatora, aki szponzoral.

2012. jún. 19. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!