Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Rokon hogy tudná elintézni?

Rokon hogy tudná elintézni?

Figyelt kérdés
Mondták hogy rokon is tudna szerezni zöldkártyát nekem.Szerencsére el kinn pár rokon.Ők hogy tudják elintézni?
2013. márc. 15. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg csak közeli rokon által lehet, úgyhogy nem mindegy milyen rokon...

De sosem értem ezeket a kérdéseket, ha nekem lenne rokonom akkor megkérném, hogy ejtsen már meg egy telefon az illetékesekhez és kérdezze meg milyen lehetőségek vannak. Ha viszont erre sem képes, akkor felejtsd el, hogy majd végigcsinálja neked a hosszadalmas szponzorációs folyamatot.

Amúgy itt minden le van írva: [link]

2013. márc. 15. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Elsonel a pont:)

Szulo, gyerek, hazastars - ez a harom kapcsolat az, ami ha osszekot ket embert es abbol az egyik amcsi allampolgi akkor eleg egyszeru es aranylag rovid a zoldkartya kerelmi folyamat.

Testvereknel mar 6-10 ev is lehet a varakozasi ido. Nagyneni, keresztanyu, unokatestver stb alaptalan. (Kiveve abban az esetben ha pl. keresztanyu orokbe fogadja kiskoru (16) arva! rokonat.

2013. márc. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!