Ha valaki járt már Los Angelesben, el tudná mondani nekem milyen ott az élet? Meg ilyesmik?
Nyáron töltöttem ott bő egy hetet. Nagyon-nagyon tetszett!
Állandóan pörgés van, éjjel is tele vannak az utcák, gyönyörű a táj, jó volt az idő (ált. olyan amúgy).
Persze egy hét alatt azt nem tudtam meg, hogy általánosságban milyen az élet, de első benyomásnak szenzációs volt, bármikor visszamennék!
Hollywood-ban volt amúgy a szállásom, így ott mozogtam a legtöbbet, de elmentem Los Angeles más részeire is.
Repjegy: expedia.com
Lakas: Rent.com
Elektronikai cuccok: Bestbuy.com
Ruhak: eBay, Amazon :)
Kocsi arak: autotrader.com vagy cars.com
Benzin $4.20 es $4.40 korul ingazik per gallon
Szia,
Az élet elképesztően jó:) Építészetileg és kultúrában Európa szebb és jobb, de ott az emberek úgy nevelkednek, az lehetsz aki csak szeretnél. Ez adja az önmegvalósítás szabadságát.
Az emberek jól érzik magukat, közvetlenek barátságosak és nem érzed magad kint idegennek. Legalábbis én nem éreztem magam az 5 év alatt amíg ingáztam.
A város csillog, de ugyanakkor kegyetlen is lehet, ha nem keresed meg azt az átlag pénzt amire szükséged van.
2000 usd- Szobát bérelsz, eszel iszol, de spórolsz.
3000 Usd Már jöhet a kikapcsolódás is
4000 usd Saját luszus lakás és jól élsz
5000 usd Nagggyyyon jól érzed magad, nem szenvedsz hiányt :)
Részletesebben:
Szoba 600-800 dollár.
Garzon , kint studio- nak hívják 1000-1800..Ha egyedül élsz, akkor ez elég, mert kint a csak a szobák számát írják, mindig van egy plussz nappali. tehát a studio az egy szoba plusz egy hal.
Kocsit kapsz 3-4000 dollárért. Ez fontos, nélküle LA ben nagyon nehéz a lét. Vehetsz külföldiként autót.
Étel- havi 4-5 dollárt vásárolsz el, akkor tele van a hűtöd és nem szenvedsz hiányt semmiben.
Repjegy: 1000- 1500 körül ingázik. Mindig változik. Van hogy kedden 1000 szerdán meg 1500. www.kayak.com
Lakás, kocsi, www.craiglist.com itt mindent megtalálsz kint mindenki ezt használja.
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!