Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Eu pairként majd kiköltözés?...

Eu pairként majd kiköltözés? (többlent)

Figyelt kérdés
régi álmom amerika ,és sokat gondolkoztam azon,hogy hogy vágjak neki.A legújabb elhatarozásom az ,hogy jelentkezem eu pairesnek Amerikába.Ez magában foglalja az 1 éves kintlétet,illetve azthiszem J1es vizumot,mely csak erre az 1évre vonatkozik.Arra gondoltam ,hogy ha esetleg az 1 év lejárta előtt ott kapnék munkalehetoseget.Akkor esetleg van rá esély ,hogy még kintlétem alatt megkapjak egy esetleges másik munkáltatói vizumot?:) reális ez az elképzelés? segítsetek

2013. márc. 10. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, de szerintem legálisan az au-pair idö után nem nagyon lesz esélyed.

Amiért jó, mert megismersz egy új országot.

èn 13 éve voltam kint au-pair és én 1 év után nem akartam letelepedni. Nekem egy szuper élmény volt, bármikor mennék mint túrista, de letelepedni nem telepednék soha sem ott.

èn ezek után németországban találtam meg a helyemet és itt telepedtem le, és lett családom.

2013. márc. 10. 12:32
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezért is lenne jó az 1 év "próbaidő" hogy megismerjem a környezetet,az életet.És hogy tudjam ,hogy télleg neki akarok-e vágni. Mért gondolod ,hogy nem igazán lehetséges legálisan? Más vízum,és más célból.Ezek elkülönülnek egymástól,nem?:)
2013. márc. 10. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!