Eu pairként majd kiköltözés? (többlent)
Figyelt kérdés
régi álmom amerika ,és sokat gondolkoztam azon,hogy hogy vágjak neki.A legújabb elhatarozásom az ,hogy jelentkezem eu pairesnek Amerikába.Ez magában foglalja az 1 éves kintlétet,illetve azthiszem J1es vizumot,mely csak erre az 1évre vonatkozik.Arra gondoltam ,hogy ha esetleg az 1 év lejárta előtt ott kapnék munkalehetoseget.Akkor esetleg van rá esély ,hogy még kintlétem alatt megkapjak egy esetleges másik munkáltatói vizumot?:) reális ez az elképzelés? segítsetek2013. márc. 10. 11:07
1/2 anonim válasza:
Igen, de szerintem legálisan az au-pair idö után nem nagyon lesz esélyed.
Amiért jó, mert megismersz egy új országot.
èn 13 éve voltam kint au-pair és én 1 év után nem akartam letelepedni. Nekem egy szuper élmény volt, bármikor mennék mint túrista, de letelepedni nem telepednék soha sem ott.
èn ezek után németországban találtam meg a helyemet és itt telepedtem le, és lett családom.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezért is lenne jó az 1 év "próbaidő" hogy megismerjem a környezetet,az életet.És hogy tudjam ,hogy télleg neki akarok-e vágni. Mért gondolod ,hogy nem igazán lehetséges legálisan? Más vízum,és más célból.Ezek elkülönülnek egymástól,nem?:)
2013. márc. 10. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!