Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hogy lehet illegálisan élni...

Hogy lehet illegálisan élni az USAban?

Figyelt kérdés
Mármint hogy nem kell a zöldkártya hanem kinn élek a 90 nap lejárt és én kint élek de nem bűntettének meg. Van ilyen?
2013. márc. 2. 00:20
 1/9 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen. Nagyon egyszerű: ne hagyd, hogy az idegenrendészet, rendőrök elkapjanak, igazoltassanak.
2013. márc. 2. 00:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha elkapnak, nem büntetnek meg, csupán kitoloncolnak, ami elég megalázó procedúra. Kell ez neked?
2013. márc. 2. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
63%
Keresd a reptéren a "How to living illegally in USA" című füzetkét.
2013. márc. 2. 01:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Minek akarsz rabszolga lenni? Az nem olyan vicces. Márpedig bármilyen rendes munkánál azonnal kérik az iratokat, tehát olyat te ott nem fogsz kapni, marad az, hogy illegálisan embertelen körülmények között vállalsz valamit azért, hogy ne dögölj éhen. Tényleg csábító...
2013. márc. 2. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
2013. márc. 2. 08:12
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Rengetegen élnek kint igy, a rendőr nem gáz ha megállít mert kinti jogsid ugyis lesz. Ha elkapnak pl emlo közben akkor igen kitoloncolnak. na meg a legnagyobb szívás hogy nem tudsz haza jönnie gyébként mert ha elhagyod az országot nagyon kicsi rá az esély hogy vissza engedjenek újra. Én ismerek olyan aki több mint 8 évet élt igy kint amire lett papírja házassággal. Én nem élnék igy.
2013. márc. 3. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
a rendőr nem gáz ha megállít mert kinti jogsid ugyis lesz. - el vagy tevedve, illegalisok nem tudnak jogositvany csinaltatni! Ahhoz zoldkartya, vagy munkvallaloi vagy tanulo vizum kell, hogy itteni jogsit csinaltathasson!
2013. márc. 4. 18:34
 8/9 anonim válasza:
29%

Sziasztok :)

Feltételezem hogy az elötem hozzá szólok nem igazán tudják hogy mi folyik kint,csak nem értem hogy akor mért osszák az észt !!

Na szóval elöször is a rendör nem fog csak úgy meg állitani ahhoz büncselekményt kell el követned másodszor pedig Amerikát többségben Zsidó,Arab,stb nemzetiségü emberek lakják mindnek van jogosítványa !! A rendörök azzal nem foglalkoznak hogy be vándorló vagy !! A munka? Ne foglalkoz az elötem hozzá szólokhoz,nekik meg felel az a kereslett ami itthon van !! Úgy nevezett Droidok !! Munkat kapsz,aki munkát add neked az nem azal fog foglalkozni hogy milyen papírod van,és hogy perfekt vagy Angolból !! Ha nem hogy mit produkálsz !! Ennél ami itthon van,sokal jobb az már biztos !! Ne hadd hogy el tántoritsanak,nincs mit vesszened ha neki vágsz !! :)

2013. márc. 8. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
47%

Feltételezem hogy az elötem hozzá szólok nem igazán tudják hogy mi folyik kint,csak nem értem hogy akor mért osszák az észt !! - 9 eve vagyok itt, lentrol kezdtem en is, hidd el ha valaki, akkor en vagom, hogy mi folyik itt. Te talan itt elsz, azert vagy ilyen tajekozott?

Na szóval elöször is a rendör nem fog csak úgy meg állitani ahhoz büncselekményt kell el követned -- buncselekmeny kicsit eros kifejezes, en inkabb kozlekedesi kihagasnak mondanam. Persze lehet evekig jogsi nelkul vezetni, de egy torott lampabura, egy hianyzo elso rendszam (olyan allamban ahol ez kotelezo) vagy egy veletlensegbol fel nem kapcsolt vilagitas mind okok, ami miatt a rendor felre huzhat ha kedve tartja, azonnali lebukas... (azt ne is emlitsem, hogy ugye kevesen vagyunk akik full stoppra megallunk a stoptablanal, ha epp nagyon sietos, es elofordul a legjobbakkal is, hgoy kicsit nehezebb a labuk, foleg ha kicsit izmosabb kocsi van a segguk alatt...)

...Amerikát többségben Zsidó,Arab,stb nemzetiségü emberek lakják mindnek van jogosítványa... ez most hogy jon ide, hogy ki milyen nemzetisegu? Ha vannak paprijaid kapsz jogsit, ha nincsenek nem kapsz jogsit, lehetsz magyar, roman, szerb vagy trinidadi...

A rendörök azzal nem foglalkoznak hogy be vándorló vagy --- azzal nem, de azzal hogy van-e vagy nincs jogositvanyod azzal nagyon is! Sot, egyre tobb allam (Arizonaval az elen) szeretne bevezetni az uj jogszabalyt, hogy a rendoroknek is joga legyen legalitast igazolni!

2013. márc. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!