Mit érdemes megnézni az usában?
Ahogy elöttem írták.
USA akkora mint Europa, 3 hét alatt csak egy részét lehet megnézni.
Szerintem ez az az ország ahol kisezer millió néznivaló tennivaló van. èn is kiválasztanék egy "klasszikus" körutat és azt járnám be.
pl egyik klasszikus LA, Las Vegas, San Fransisco
másik Niagar, NY, Boston, Washington.
Aztán Florida-atlanta is szóba jöhet egymással.
De persze ezer más millió része van, pl Yelloston park ami engem még vonz.
èn NY-ban éltem már nagyon régen, így oda is vissza mennék, de nyugati part nagyon vonz.
Ha soha nem voltál, akkor úgy csinálnám, hogy kitalálom mi az a keret amit szánok erre az útra (gondolom az egyik álmod az életedben). Aztán elkezdeném nézni a szervezett klasszikus utakat. mi az ami ebböl a legjobban vonz amit biztosan látni akarok. Ekkor vennék egy utikönyvet és elkezdeném abban is nézni hogy azon a krönyéken amit kinéztem mik is vannak. majd föleg ha tudsz angolul elkezdeném nézni utibeszámolókat, látványosságok oldalait stb... így lassan össze áll a kép.
Második vagyok.
ha nem életed álma akkor miért pont ide mentek?
nekem pl hawaii az álmom, de eddig azért nem oda mentünk, mert 2x annyiba került volna, mint a karibtérség vagy maldív, ahova a végén mentünk. Szóval szerintem oda menjetek ami az álmod, mert 3 hét usában is egy kisebb vagyon abból tuti az álmodat is kilehetne hozni.
Lakó autóval akartok menni, vagy szállásról szállásra?
Szerintem nézd ki a start, cél várost, ugye a repjegyet is így kell megvenned, majd kezd el nézegetni mi az amit biztosan látni akarsz, és ha beszélsz angolul akkor tuti sok jó utikönyvet is kapasz amiben olyan ötletek, látnivalók vannak amiket érdemes még megnézned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!