Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ez most komoly?

Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Szóval.. Mivan? Am I dreaming?

Apunak lehetősége nyílt kint dolgozni Amerikában, azon belül Kanadában. Ismerősök által juthatna ki, és még lenne is hol laknia. Nem keresne rosszul, és egy nagyon szép/tiszta környéken lenne illetve lennénk elhelyezve. Azt mondtam, ez most komoly?? Álmodok vagy ez a valóság?? Fantasztikus!!! Apu mondta, hogy még ne éljem bele magam, de már késő!!! Utazás Kanada --> Hurrá!

Ontarion belül Durhamba mennénk, de nem véglegesen csak ideiglenesen..

Ez még tényleg nem biztos, de még felhozni is csodálatos!!

Nem lennénk messze Torontohoz sem, és még gyakorlatilag itt lenne egy köpésre New York!! Azért nem teljesen, de mégis... :)))) 14 éves lány vagyok, talán nem meglepő az eddigi leírottak alapján :DD Itt vannak anyagi gondjaink, de ha kimennénk az egyszerűen megváltoztatná az életem!!! Egyszerűen mert Amerika!!! <33333 A kérdés az, hogy szerintetek megérné kimennem oda középiskolába, vagy maradjak itt Magyarországon és itt fejezzem be? (Kérlek írjátok azt, hogy Kanada!!!) :))))) I'm sooo happppy.....!! <333

2013. jan. 29. 14:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy apunak volt igaza.. "Ne éljem belem magam!" Még mindig nem beszéltünk velük, nem tudom mire vár.. Apu csak halogatja de nekem úgy tűnik, hogy ő ki se szeretne menni és az elmúlt pár napban, én sem szeretnék már.. Biztosan jó hely, de egyre több dolog köt ide.. :$ :) Hiába rossz a helyzet, szerintem apu Bécsbe megy ki... Ott sem kolbászból van a kerítés, ahogyan itt sem... De mivel itt születtem, itt a helyem legalábbis még pár évig.. Úgy érzem, ez az otthonom.. Itt van a családom, a barátaim és ami az életem értelmei.. <3 Szeretlek Magyarország
2013. febr. 10. 20:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2013. febr. 10. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!