Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Milyen gyakran fordul elő,...

Milyen gyakran fordul elő, hogy valakit visszafordítanak az USA-ból?

Figyelt kérdés
Nyáron szeretnék kimenni New York-ba turistaként és lassan el kéne kezdeni megszervezni a dolog (repjegy vásár, vízum etc.) de eléggé parázok 170 ezret kifizetni úgy egy repjegyre, hogy lehet visszaküldenek. És pl ha minden összejön egy üveg Tokaj-it mennyire parás kivinni ?
2013. jan. 23. 17:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Jaja engem is rendesen kikérdeztek két éve a határon (Vancouverben élek) mert már egy hétnél is sűrűbben jártam át, aztán látták hogy ártalmatlan vagyok, csak amerikai cég kanadai fiókjának dolgozom, oszt hagytak, hadd menjek Isten hírével. Most meg már a NEXUS kártya interjúra várok, az csak formalitás és aztán embert sem kell látni határátlépéskor. Szóval, nem harap az amerikai határőrség, csak óvatos.
2013. jan. 23. 22:39
 12/12 anonim ***** válasza:
nem kell parazni engem is beengedtek. Bar en vizummal mentem mert dolgoztam is a nyaron, ismerosom ESTA val jott ki meglatogatni a vegen es ot is beengedtek. Nem kell fosni, szeretik az amerikaiak eloadni hogy ok szartak a spanyol viaszt es mindent megtehetnek, de alapjaratban rendesek.
2013. jan. 24. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!