Milyen gyakran fordul elő, hogy valakit visszafordítanak
az USA-ból?
Ha látszik rajtad, hogy turista vagy, nem fognak visszafordítani nyugi.
Csak legyen nálad a visszafelé szóló repjegy is, szállás visszaigazolások, elegendő pénz és feltételezem, tudsz angolul és tudsz válaszolni a kérdésekre is, amiket majd feltesznek (mivel foglalkozol otthon, mit fogsz csinálni az usában?) úgyhogy nem hiszem h bármi gond lenne.
Tokajiról nem tudok nyilatkozni. Nekünk onnan bort nem engedtek hazahozni, a kivitellel nem tudom mi a helyzet.
2013. jan. 23. 18:08
Valószínűleg naponta többször.
2013. jan. 23. 18:08
Ha nem vagy bűnöző, és van szállodafoglalásod, visszafelé szóló repülőjegyed, és tipikusan turistás a tartózkodásod időtartama, akkor nagy gond nem lehet. Illetve arra kell figyelni, hogy ne legyen nálad semmi olyan, amiből arra lehetne következtetni, hogy dolgozni akarsz. (pl. diploma, oklevél).
2013. jan. 23. 18:25
4/12 A kérdező kommentje:
Tanuló vagyok jelenleg erről valami papírt érdemes vinni magammal ?
Nem kell, csak majd mondd h tanulsz, és valószínű meg fogja kérdezni h mit tanulsz.
2013. jan. 23. 18:42
Jah még annyi eszembe jutott a borral kapcsolatban, én írtam h nem engedték hazahozni. Szóval a repülőre nem engedték felvinni, de a feladandó poggyászba berakhattuk volna, de már leadtuk a bőröndöket, ugyh inkább otthagytuk a bort. Szóval a feladandódba berakhatod, max összetörik..
2013. jan. 23. 18:50
Ezen törpölni felesleges, a valószínűségszámítás itt nem segít semmit. Van egy vicc, amiben a matematikus azért visz bombát a repülőgépre mert az hogy két bomba legyen egy gépen az igazán valószínűtlen.
Másképpen szólva, tökmindegy hogy minden százezredik vagy egymilliomodik utast fordítják vissza ha Te vagy az.
Ahogy a többiek írták, legyen nálad szép kis papírhegy hogy mutassa, hát ez itt turista, nem illegális munkás.
2013. jan. 23. 19:30
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, amúgy az egész félelmemet ez a hír váltotta ki:
[link] Kanadában nem annyira rajonganak a magyarokért, te meg nem oda mész :) ne aggódj!
2013. jan. 23. 20:03
injább azokat fordítják vissza aki már sokadjára akar belépni rövid idő alatt avgy ha valami gyanus van benne. Egyik isemrősöm ötödszörre ment egy év alatt öt csak félre vitték és kikérdezték hova megy miért stb és hogy hogy ilyen gyakran jön. Persze azt mondta csak nyarlani és hogy igen iylen sok a szabija és el engedték. felesleges kivinned tokajit mert lehet kint is kapni.
2013. jan. 23. 21:55
Kapcsolódó kérdések: