Ha ESTA-val utazok és két hónapra szól a jegyem, akkor könnyebben visszafordítanak?
Figyelt kérdés
augusztus 17-ére szól a jegyem Chicagóba és okt 17-re a visszaút. 3 hónapig kint lehet lenni ESTA-val, de ez nekik nem lesz gyanús? Az utazási irodában azt mondták, hogy max. 3 hétre vegyek jegyet, de nagyon drága lett volna és keveseltem a 3 hetet. Ráadásul 27 éves lány egyedül megy oda, ebbe is beleköthetnek.2010. máj. 1. 11:05
1/3 anonim válasza:
Szerintem abba nem kotnek bele majd, hogy 2 honapra vetted a jegyet, mert legalisan akar 90 napra is vehetted volna. Ez nem indok a visszaforditasodra. Viszont az, hogy egyedulallo fiatal lany vagy, gyanus lehet nekik, ezert azt javaslom, hogyha van az USA-ban rokonod, ismerosod, akihez mesz, irjon neked egy meghivo levelet, hogy lassak, hogy csak turista vagy. Azt kell bizonyitanod, hogy eros kotodesed van Mo-hoz. Ezt ne felejtsd el. Mindig ennek a fenyeben nyilatkozz. De szerintem ez Estan mar nem olyan nagy gond.Mikor a szuleim jottek latogatoba, meg sem neztek a jegyuket. Szerencse kerdese is, de nem hiszem, hogy ezert visszaforditananak.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi. Azt mondta valaki, hogy gyanús, ha 2 hónapra veszem, mert egy fiatal lány minek menne 2 hónapos vakációra az USA-ba és kérdezhetik,hogy miből fogok megélni. Nagyon ideges vagyok emiatt.
2010. máj. 3. 00:07
3/3 anonim válasza:
Ez csak spekulacio, amit mondtak neked. Nem tud senki 100%-os igent vagy nemet mondani, mert ott fog eldolni. Ezert mondtam, hogy minel tobb bizonyitekod legyen. Meghivolevel is segitene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!