Szeretnék világ körüli útra menni. Amerika lenne a kitűzött cél! Valakinek, van valamilyen tapasztalata?
Most világ körüli útra akarsz menni vagy Amerikába? Mert ez két különböző dolog.
Én Európai körüli úton voltam.
Magyarország- Ausztria- Olaszország,- Svájc- Németország- Franciaország- Anglia
Kocsival mentünk, és többnyire kempingekben szálltunk meg. Olaszország különösen bejött így több napot voltunk ott. Németországban 1-2 várost néztünk meg ahogy Svájcban is.
Ami kell egy világ körüli úthoz vagy akár Amerikához
- nyelvtudás
- pénz-sok pénz.
Én sok sikert kívánok neked az amerikai úthoz..vagy akár a világ körüli úthoz.
Én már voltam USA-ban. Ha komolyan érdekel az út, keress meg priviben!
Amúgy hány éves vagy?
Hát ha Amerika a végcél akkor oda bizony pénz kell,
Akármilyen útvonalat tervezel, legyen az repülő, hajó, vonat, autó.. sok pénz kell. Még mindig a legolcsóbb a repülés.
Ha megvan a repülőjegy ára oda-vissza akkor figyelembe kell venni az ottani árakat és pénz kell a szállásra, kajára, szórakozásra..
Az álmod nem elérhetetlen. Kezdheted gyűjteni a pénzt.
Hajrá..
Én tavaly voltam az USA-ban (2012 szept)...
Pénz kell hozzá meg egy kis angol.
2 hetet voltam kint. Repülővel mentünk, autót béreltünk és azzal mentünk mindenhová, motelekben laktunk.
A repülő annyi amennyi, én a Pelikánnál vettem a jegyet, a többiek Ausztriában intézték az utazást.
Autó bérlés kb 100-200USD / hét.
Szoba 40-100USD között, Coloradoba 100dollár körül volt ugyanolyan szoba, ami Vegasba a Stripen 46 dolcsi volt!!
Kaja/pia/benzin baromi olcsó, kint vettünk T-mobilos kártyát, fillérekért hívtuk a magyar mobilokat, a magyar vezetékest meg ingyen.
Kocsival 3500-4000mérföldet mentünk (Colorado (Denver), Arizona, Utah, Nevada (Las Vegas, Hoover Dam, 51es körzet... na jó ott nem), utána Los Angeles).
Nagyon király volt, de azért kell hozzá a pénz.
Ez a 2 hét nem jött ki 500ezerből (többieknek még többe volt), bár hazafelé tartva "beugrottunk" Miami-ba 3 napra, Miami Beachen voltunk, de ott Hotelba!
Meg kell fizetni, de nekem abszolút megérte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!