Ezekiel a vegzettsegekkel / iskolakkal van eselyem munkat talalni New Yorkban? Apukam allampolgar, reven en is az vagyok, de Magyarorszagon elek.
Figyelt kérdés
Apummal nem tartjuk a kapcsolatot, de az o reven megvan az amerikai utlevelem is. Viszont mar 38 eves vagyok.
Angolul jol beszelek, irok, olvasok.
- erettsegi
- szamitastechnikai szoftveruzemelteto
- postas segedtiszti
- idegenforgalom es szalloda szakos kozgazdasz, egeszsegturizmus szakirany
- angol kozepfoku szakmai nyelvvizsga
- jogositvany
Magyarorszagon dolgoztam postan, voltam recepcios egy hotelben es egy kabeltv cegnel dolgoztam a behajtasi osztalyon.
Lenne barmilyen eselyem is munkat talalni? A magyar bizonyitvanyokat csak le kell angolra forditani vagy honosittatni kell?
Minden velemeny, informacio erdekelne. Hol induljak el?
2013. jan. 14. 12:56
1/2 anonim válasza:
Ha amerikai állampolgár is vagy, akkor miért itthon dolgoztál eddig? Egyébként egyik végzettséged sem valami kiemelkedő, de New Yorkban a megélhetéshez valami átlagon felüli kellene, szerintem, mert a lakhatás nagyon drága, elviszi a fizetés nagyobb részét. Én 2600 USD-ért bérelek egy nem túl nagy lakást a feleségemmel, ez az összeg pedig 50%-a a fizetésemnek. A feleségem pedig pincér, had ne írjam le, hogy milyen keveset keres, csak azért élünk meg, mert én relatíve jól keresek, bár New Yorki viszonylatban az én bérem sem kiemelkedő.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor Amerikaban mindenki olyan okos, hogy atlagos vegzettseggel, gyakorlattal nem is lehet munkat talalni?
2013. jan. 15. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!