Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Belehalok ha Magyarországon...

Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?

Figyelt kérdés

Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!

Ez elég? Vagy mit tegyek még?

2012. máj. 28. 17:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
90%

pont olyan vagyok mint te:) Ne tudnám elviselni ha ebben az országban kéne élnem felnőtt koromban. És elfogok innen menni Japánba:) Hiszek magamban:)

15/L

2012. máj. 28. 18:06
 2/37 A kérdező kommentje:
dejó! remélem összejön!!
2012. máj. 28. 18:12
 3/37 anonim ***** válasza:
neked is:) tarts ki:) én addig nem eszem amíg az aznapi anyagot meg nem tanultam:D
2012. máj. 28. 18:36
 4/37 anonim ***** válasza:
Ha nagyon akarod és próbálkozol is, akkor tuti összejön.
2012. máj. 28. 18:36
 5/37 anonim ***** válasza:
33%

Ez csak a szokásos divatnyafizás. Ha ennyire utálnád ezt az országot már ma este felülnél az első bécsi vonatra, és gyűjtenél a későbbi Amerikába költözésre.

Van erdélyi magyar ismerősöm, aki így jött fel Magyarországra, egy hátizsákkal, amikor egyszercsak elege lett Ceausescuból.

2012. máj. 28. 18:49
 6/37 anonim válasza:
Japán, USA... Azt remélem vágjátok, hogy ezekben az országokban nem osztogatják csak úgy az állampolgárságot.
2012. máj. 28. 19:00
 7/37 anonim ***** válasza:
nem is szeretnék állampolgár lenni :)
2012. máj. 28. 19:01
 8/37 anonim ***** válasza:
de amúgy meg tisztában vagyok vele és nincs rá szükségem:)
2012. máj. 28. 19:02
 9/37 anonim válasza:
Akkor sok sikert a vízummal és a munkavállalási engedéllyel. Ezeknek az embereknek van eszük, és mivel elég sokan pályáznak ottani munkákra, eléggé megszűrik a bevándorlók áradatát.
2012. máj. 28. 19:06
 10/37 A kérdező kommentje:

ez nagyon nem "divatnyafizás"...

"Ha ennyire utálnád ezt az országot már ma este felülnél az első bécsi vonatra, és gyűjtenél a későbbi Amerikába költözésre."

Na mert képzettség nélkül annyira meg lehet élni Amerikában... Nem nyomorogni szeretnék mint itthon.

Amúgy meg, szeretem a szakmámat, ki fogom tanulni rendesen és majd miután biztos megélhetésem lesz itthon, mehetnék ki Amerikába. Ésszerűen kell csinálni, ha az ember valamit el akar érni a világon.

2012. máj. 28. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!