Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?
Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!
Ez elég? Vagy mit tegyek még?
Gyűjtögetsz pénzt -> repjegy -> amerika
GOOD LUCK!
Huhhhh.... Nagy szavak, de mondok egy titkot - nem át****ás lesz!
Ha annyira meg akarod csinálni a sikered, akkor azt itthon is meg tudod TÉNYLEG CSAK AKARATTÓL FÜGG (és tényleg kezd a leckével, érettségi nélkül le se sz*rnak)!!! A sok alkalmazott emberke nyafog hogy hú de rossz itthon az élet.... Az ilyen típustól ne is próbálj meg szemléletmódot tanulni.... esélytelenek a kilátásaik főleg az anyagi... Küldök egy linket privátba, egy youtube videóra fog mutatni, 12 perc nézd, meg és utána olvasd el mégyszer mit írtam... addigra remélem érteni fogod!!!
"akkor még 1x leírom... és mégis mi a ...-t csinálnék odakint végzettség, tartalékpénz nélkül?? ennyire nem gondolkodnak manapság az emberek??"
Ha nincs végzettséged, tartalék pénzed akkor ló...t se tudsz csinálni kint! Mert akkor egyértelmű hogy semmi sincs a kezedben.
okés, én megértem, hogy ki akarsz menni (ezzel én is így vagyok), de ha most egyfolytában azt írod, h még nem, mert végzettség kell, nyelvtudás kell stb. akkor szerinted időszerű a kérdés?
szerintem BAROMIRA NEM.
tanulj, diplomázz, nyelvvizsgázz angolból, vagy amiből akarsz (Amerikát mondtál, nekem az egy kontinens), és ne itt siránkozz.
egy ilyen kérdés kb. akkor lenne helyes, ha már mindennel készen lennél, lenne diplomád, felsőfokúd, csak pl. csóró vagy és nem tudnál miből élni vagy nem tudod hogy kell kint állást keresni vagy nem kapsz zöldkártyát, stb. de ennek így nem sok értelme van.
ismétlem, egyetértek azzal, hogy ki akarsz költözni, de jelenleg kb. így néz ki a párbeszéd:
"jaaaj, nem bírok itthon maradni, ki akarok menni, mit tegyek?"
"menjél. sok szerencsét."
"de kell végzettség, meg nyelvtudás, és nem akarok kinn nyomorogni..."
"akkor menj egyetemre, tanulj nyelvet, gyűjts pénzt"
"de én már aaannyira ki akarok menni..."
Már kicsit elegem van a sok magyarázkodásból...
Nekem van, vagyis lesz végzettségem, ezért is lesz esélyem, hogy Amerikában meg tujdak élni (legalábbis ezt remélem).
Csak 2 előző kommentre reagálva írtam ezt a kijelentésemet. Nem mondtam, hogy nincs végezettségem, csak megkérdeztem, hogy más miért hiszi azt, hogy enélkül el tud érni bármit is.
Ezekre a kommentekre reagáltam:
"Ez csak a szokásos divatnyafizás. Ha ennyire utálnád ezt az országot már ma este felülnél az első bécsi vonatra, és gyűjtenél a későbbi Amerikába költözésre. "
"Gyűjtögetsz pénzt -> repjegy -> amerika "
Amúgy meg a kérdésem még mindig érvényes, miszerint elég -e az, hogy az embernek egy jó szakmája legyen, amiben sikereket ér el. Tehát csupán az emberi teljesítményen múlik -e vagy szerencse is kell hozzá?
Kedves 20:42-es válaszoló!
Szerintem meg nagyon is időszerű a kérdés és elmondom miért. Már most fel szeretnék készülni a lehetséges végkimenetelekre. Mert nem azért dolgozok keményen, hogy aztán semmi se jöjjön össze.
Az, hogy tudom, hogy elérhetem az álmomat, nekem erőt ad. Tehát, a kérdésemre ha valaki igen-nel válaszol, akkor annak nagyon örülnék, számomra ez pozitív megerősítés lenne.
Amúgy meg egy olyan szakmában szeretnék elhelyezkedni, amiben elég nehéz Amerikában, főleg magyar létemre.
20.42-es vagyok.
tudom mire gondolsz, ismerem az életérzést.
de azért teszel fel ide kérdést, hogy reális válaszokat, véleményeket kapj, nem pedig azért, hogy az önbizalmadat építsd. arra ott vannak a barátok, rokonok, biztathatnak eleget.
a mi válaszunk pont azért reális, mert nem ismerünk Téged, nem vagyunk elfogultak, ezért nem is hitegetünk.
rengeteg olyan választ kaptál, ami lényegileg arról szól, hogy akkor oké, gyűjts pénzt, vágj neki. erre te reagáltál úgy, hogy mégis mit kezdenél odakint végzettség nélkül (amit hamarosan megszerzel, ahogy szavaidból kiveszem) meg tartalékpénz nélkül.
írtunk eleget. a "Vagy mit tegyek még?" kérdésre szerintem kimerítő válaszokat kaptál, ld. nyelvtanulás, végzettség pénzgyűjtés. adakozni nem fogunk neked, ezt magadnak kell elérni, leírtuk, hogy mi kell hozzá, mit gondolunk.
ha csak a "Ezaz, gyerünk menni fog!" / "Hajrá, bízok benned, tudom, hogy sikerülni fog!" válaszok érdekelnek, akkor rossz helyre jöttél. vagy a többit ugord át.
Teljesen megértem amit mondasz.
Barátaim, családom támogat, de pont ezért is tettem fel itt is a kérdést mert ti nem vagytok elfogultak.
Nem is azt kértem, hogy biztassatok, hanem, hogy mondjátok meg, hogy a siker a személyes képességeken múlik -e vagy szerencsén is.
De akkor a válaszokból azt szűrtem le, hogy csak rajtam múlik.
Köszönöm a válaszokat!
Már pedig én meg azt mondom, hogy igen, gyerünk vágj neki minél előbb, és ott meglátod, hogy nem jársz rosszul, csak jobb lesz mint itt, én viktorkirály első királysága alatt mentem ki egy bőrönddel, ugyanilyen szegénység volt magyarországon mint most, és láss csodát nem bántam meg, sőőt, azóta is mindenkinek csak ajánlani tudom !!! Jaa... és nem tudtam angolul egy 'kakukkot" sem!
Ha valóban van kitartásod, akkor jó helyen jársz, !!! Sok sikert kívánok tiszta szívből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!