Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Belehalok ha Magyarországon...

Belehalok ha Magyarországon kell leélnem az életemet! Ha valaki NAGYON akar valamit, akkor elérheti?

Figyelt kérdés

Amerikában akarok élni, dolgozni. Mindent megtennék érte! Nagyon megdolgoznék érte, kitartásom, szorgalmam van!

Ez elég? Vagy mit tegyek még?

2012. máj. 28. 17:55
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!:)

Tudom, hogy nem olyan mint a filmekben, nem is ezt várom. De számomra jobb lenne ott, mint Magyarországon.

Utolsó! Munkát keresel kint vagy csak mint turista mész ki?:)

2012. jún. 5. 14:13
 32/37 anonim válasza:
Én NAGYON AKARTAM! Még sem jött össze.
2012. júl. 31. 14:14
 33/37 anonim ***** válasza:

FankaDeli- Máshogy is lehet <------ hallgasd meg most azonnal

idézet:

Egyszer elkéne menned Amerikába, rabszolgasorban élned egy szabad világba, kezedben hamburger, hot dogot árulva, ígéret földjével rendesen átkúrva!

Szóval hova akarsz menni? Oda ami elb*assza a világunkat? Oda? Leglább egy nagyképű antimagyarral kevesebb szeretett hazánkba!

2012. szept. 2. 17:30
 34/37 anonim ***** válasza:
koszonjuk szepen, de van akit nem hajt a csordaszellem es nem eszmekhez ragaszkodik gorcsosen hanem a sajat eletet eli ahogy szeretne, es a sajat almait valositja meg. en en vagyok, nem pedig magyar amerikai vagy akarmi mas. es maximum a csaladomhoz szeretteimhez tartozom es ragaszkodom, nem pedig egy darab foldhoz.
2012. szept. 11. 23:17
 35/37 anonim ***** válasza:
aha kösz hogy megerősítettél hogy nem érted a lényeget.
2012. szept. 13. 14:00
 36/37 anonim válasza:
mérkéne kimenned? a szülőhazádat itt hagynád? ha csak úgy akkor nem is vagy magyar sicc ki az országból, mikor a hozzád hasonló jó szakemberekre lenne az országnak szüksége akkor mentek el.
2013. jún. 3. 18:18
 37/37 anonim válasza:
én szinte büszke vagyok hogy ebben az országban élek... bármilyen rossz a helyzet
2013. jún. 3. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!