Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kb. mennyibe kerul 1 haz...

Kb. mennyibe kerul 1 haz amerikaba?

Figyelt kérdés
En utana neztem es talaltam egy 250,900dollaros hazat .ez mit jelent 260 dollar vagy 250900dollar?a weblapon igy irta 250,900-ez kicsit keves nm?-1 szobas a lakas,nincs berendezve-.mennyibe kerulne egy ilyen kicsi haz berendezese?

2013. jan. 10. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az igaz, hogy az amerikaiaknak nagyobb része bérel, mint a magyar. Ez okés, így van, ezt nem vitattam. De azok, akik megtehetik, azok igenis vásárolnak házat, lakást. A ház, a lakás vásárlása az amerikai álom része. És nem véletlenül hívják álomnak. Ez egy cél, amire törekednek. A mostani főnököm idén vett házat San Francisco-ban: egyrészt k. drága, másrészt egy meghirdetett házra kb. 8-1o vevő jelentkezik. Mert bérelni akarnak ugye? :-D És nem úgy megy a ház megvétele, mint budapesten, hogy végre odamegy egy vevő, és annak el lesz adva a lakás, ha már a 1 millával kevesebbet kínál érte. Francokat: a vevő jelöltekkel, vagy az ügyvédjeikkel a ház tulajdonosa egyenként tárgyal, és aki többet ajánl, annak lesz eladva, akár a meghirdetett árnál 1o-2o%-kal magasabban is. Persze itt tényleg csak azok vesznek lakást, akiknak sok pénzük van. De akiknek sok pénze van, azok vesznek lakást, és nem szarakodnak albérlettel, mivel az albérletek többsége nagyon elhanyagolt állapotban van, minimál nyílászárókkal és közművekkel. Éppen azért, mert sokan csak a bérletet engedhetik meg maguknak, a ház tulajdonosának nem éri meg minőségi apartmanokat építeni, mert úgy is ki lesz adva, és dőlni fog a lé.
2013. jan. 12. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!