Hogyan lehet legálisan munkavállalási engedélyhez jutni az USA-ban? (Akár ideiglenes is. A zöldkártya lottó kivételével. )
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 16:34
11/15 anonim válasza:
ma 17:39
Eleinte én is élveztem. Új világ, új szokások, ár kultúra.. Nagyon tetszett. De itt kint is dolgozni kell, itt kint is sokszor a főnöködről fantáziálsz hogy tudnád kinyírni hogy ne bukj le. :D Itt kint is sokszor kérdezed magadtól vagy a bizalmas barátodtól hogy hogy lehet 1-2 ember ennyire sötét??? Én sosem politizálok. Otthon sem tettem, Angliában sem politizáltam, itt sem.. De néha csodálkozom hogy akárhol él az ember a nagy világban, mindenhol vannak gondok. Csak éppen azt észleljük amiben élünk. De ettől függetlenül jól érzem magam mert sok szép tájat láthattam,sok érdekes dolgot tudtam meg. De ennyi elég..Messze van nagyon. Meg ismered a mondást. Mindenütt jó de legjobb otthon..
12/15 A kérdező kommentje:
koszi, hogy valaszoltal. Az utolso mondatodra azert emlekezz, amikor mar itthon leszel par honapja. A dolgok nagyon megvaltoztak itt Mo-n az elmult par evben. Es nem jo iranyban. 40 leszek nemsokara, szoval azonos korosztaly vagyunk. Ezt csak azert emlitem, hogy tudd nem valami tizeneves gyerek mond ilyen dolgokat neked. Minden jot! Remelem egyzser en is eljutok USA-ba es vegigmehetek a 66oson:)
2012. dec. 25. 22:50
13/15 anonim válasza:
Ha jó szakember vagy, és egy cég igazolja, hogy szükség van a munkádra, megkapod a munkavállalási engedélyt. Manhattenben dolgoztam pár hónapot. Nem mennék vissza. Szar ország az, hidd el.
14/15 A kérdező kommentje:
elmondanad mi volt vele a gond? New York pint az egyik nagy kedvencem...
2012. dec. 26. 15:45
15/15 anonim válasza:
Visszakérdezek. Mitől a kedvenced?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!