Hogyan lehet legálisan munkavállalási engedélyhez jutni az USA-ban? (Akár ideiglenes is. A zöldkártya lottó kivételével. )
Én munkahely útján kaptam meg a munkavállalási engedélyemet. 3 éves szerződéssel kezdtem, de azóta újra lett hosszabbítva a szerződés 2 évre..
Jelenleg is kint dolgozom Észak-Karolinában Charlotte-ban..
38/N
ma 16:55
Nem vagyok sem kutató, sem mérnök vagy egyetemi tanár. Egyszeri nyomdapari végzettségem van, csak jó helyen voltam jó időben.
"Nem vagyok sem kutató, sem mérnök vagy egyetemi tanár. Egyszeri nyomdapari végzettségem van, csak jó helyen voltam jó időben."
Igen, ilyen is van, de sajnos a te eseted nem általános. Az állások nagy részénél kikötik, hogy csak papírokkal rendelkezők jelentkezését várják!
ma 16:56 vagyok
Egy jó nevű nyomdában dolgozom. Egyik évben a nyomdákban megjelent pár ember akik Charlotte-ban megnyitották a nyomda testvérpárját. Oda kellett pár ember akik a kezdetektől ott vannak és értenek a legegyszerűbb munkához is . Így kaptunk páran szerződést. Van köztünk gépmester, tipográfus, könyvkötő, nyomdai gépszerelő stb.. Nem rám esett a választás, de szinte alig akarta vállalni bárki is. Mivel akit akartak az nem vállalta így éltem a lehetőséggel és én elvállaltam. Szerencsémre nem volt riválisom, mert nem igazán akartak menni a többiek. A legtöbben a távolságot és a 3 évet sokallták.. Én tavaly írtam alá még 2 évet ami jövő nyáron jár le. Azt hiszem, több szerződést már én sem írok alá. Most már szeretnék visszamenni Angliába vagy haza Magyarországra..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!