Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Budapestrol szeretnek eljutni...

Budapestrol szeretnek eljutni az Észak-Dakotai Minot varosaba. Hol tudnek ennek utananzni?

Figyelt kérdés

3 evvel ezelott ez az utazas nagyon flottul ment,az interneten par ora kutakodassal es telefonalassal teljesen hiteles,korrekt informaciot talaltam,ami valoban ugy volt ahogy "meg vala irva". Akkor eloszor elrepultem Londonba,onnan New Yorkba majd tovabb Bismarckba es Bismarckbol mar autoval mentem Minotba.

Nem tudom hogy annak idejen hogy kerestem erre ra vagy hol talaltam meg a dolgokat,de most semmit nem talalok.

Tudnatok segiteni nekem?

#Amerika #Minot #Észak-Dakota
2012. dec. 20. 20:54
 1/5 A kérdező kommentje:

Talan fontos lehet:

2013 Januar vegen,Februar elejen indulnek.

2012. dec. 20. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beirod a Googlebe es mar adja is a találatokat. Pl. Budapest (BUD) - Minot (MOT) - Budapest (BUD)

BUD 18:40 h MOT 16:57 h 2 Stops (FRA,DEN) 29 h 17 mins

MOT 13:14 h BUD 09:15 h 2 Stops (DEN,FRA) 37 h 01 mins 66 h 18 mins

636 EURPrice per adult, including taxes Go to website

Flight informationGreitai.lt: 636 EURSkrydziaipigiau.lt: 648 EURSky-tours.com: 667 EUR

2012. dec. 20. 21:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen!

Kozben megvan az oldal,ahol 3 evvel ezelott is neztem. Travelfusion.com

2012. dec. 20. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:
En az Expedia.com-ot tudom ajanlani. Mindig itt veszem a repjegyeket, sot legutobbi kiruccanas alkalmaval a hotelt es a berautot is itt foglaltam es egyben sokkal olcsobban jott ki, mintha kulon oldalakrol, kulon hotel/kulon auto foglaltam volna.
2012. dec. 21. 19:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Azóta?
2023. júl. 10. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!