Szeretnék egy évet halasztani egyetem elött és addig az usa-ban dolgozni valamit (nem nagy karrierre gondolok) van erre lehetőseg?
Sajnos nincs esélyed így. Munkavállalási engedély nélkül nem dolgozhatsz, ahhoz pedig hogy ezt megkapd, nagyon nagyon kicsi az esélye. Pláne pincérként.Olvasgass néhány kérdést itt a fórumon a témában, a bevándorlási rendszer jelenleg nagyon torz, így munka útján kijutni gyakorlatilag nem lehet. (ha csak nem kutató vagy magasan képzett ember vagy.)
Az egész EU nyitva van, mindenféle engedély nélkül dolgozhatsz, egyszerűbb, pláne ha csak 1 évet akarsz dolgozni.
Bár írtad, hogy fiú vagy, azért szerintem megpróbálhatod az au pairkedést, ez egy évre szólna: [link]
(Én is nagyon gondolkodom, hogy egy évre kimennék így, ezzel a smaller earth programmal, szerintem egész elfogadhatónak tűnik)
A Camp Leaders pedig nyári munkákat kínál egyetemistáknak, ahol feltétel, hogy legyen egy aktív éved az egyetemen kiutazás előtt: [link]
(Voltam már kint a CL-el én is gyerektáborban a nyáron. Ha ezzel van vmi kérdésed, akkor nyugodtan írj, segítek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!