Szeretnék egy évet halasztani egyetem elött és addig az usa-ban dolgozni valamit (nem nagy karrierre gondolok) van erre lehetőseg?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy nem mennék rögtön egyetemre hanem elötte dolgoznék és élnék egy évet Amerikàban(dolgozàs alatt pincérkedésre meg ilyenekre gondolok meg au pair szokott még gyakori lenni de én fiú vagyok)nyelvet tanulnék megismerném az orszàgot mert nagyon érdekel stb nem meggazdagodni szeretnék csak annyi hogy a kintlétemet ki tudjam fizetni.Van erre lehetőség?Valami ilyen cég ami megbizható?2012. nov. 20. 21:08
11/11 anonim válasza:
auperkedés lehetséges! még tudsz is gyűjteni párszáz ezer forintot, ha spórolós vagy. egy évre kb 2000.000-t fizetnek és ezen kívül kaja, lakás biztosított.
inter au pair a cég neve, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!