USA-ba szeretnék menni kb.1 hónapra. Hol tudom a beutazási engedélyt megigényelni? Milyen iratokkal és okmányokkal kell rendelkeznem?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 14:42
1/5 anonim válasza:
amerikai nagykövetség, a honlapon megtalálsz mindent
2/5 anonim válasza:
ESTA engedély, neten kitöltöd, befizeted a 14 dollárt, és kész.
Újfajta útlevél kell hozzá.
De javaslom, hogy olvass utána kicsit a dolgoknak, mert azért erre illene magadtól is rájönnöd, ha már ilyen utat tervezel...
3/5 A kérdező kommentje:
1 hónapra mennék. Még nincs meg a repjegyem, mert nem magyarországról fogok indulni. Megvásárólt repjegy nélkül is igényelhető? Mennyi a valós átfutási ideje. Nem garantált 72 órát olvasok mindenhol.
2012. dec. 11. 15:52
4/5 anonim válasza:
Nem, nem kell hozzá repjegy. Én úgy tudom, még aznap, vagy másnap írnak. A szállásod hol lesz?
Ja, mindenképpen oda-vissza jegyet vegyél, mert ha csak oda veszel, biztos, hogy kötekedni fognak veled a reptéren.
5/5 anonim válasza:
Nem kell hozzá repjegy, és kb. 10 perc.
De tényleg miért nem nézel utána te is a dolgoknak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!