11/11 anonim válasza:
4x voltam Amerikában. Las Vegasban él Anyukám húga. Nem York nekem nem tetszett. A sok autótól lehetetlen aludni. Páradús a levegő, olyan az idő, mint itt és túlzsúfoltak az utcák. Viszont aki ezt a "Big city life"-ot szereti, annak tökéletes. Legközelebb az van hozzánk. Tehát ha nekem kéne válaszolnom a kérdésedre, akkor Las Vegast mondanám, sokkal szebb és jobb. Jövőre megyek ki nyáron dolgozni az éttermükbe és rn igencsak odatervezem az életem. A sport, a lazaság, a meleg, a házak, az épületek, a sugárúton a gyönyörű hotelek és casinók. Minden ruhám onnam van, páratlan a minőség és a jó árak. Mosolyognak az emberek, mindenki boldog, mindig süt a nap. Kolibri madárkák repkednek melletted. Minden hatalmas, az ételek mások... Egyszerűen Las Vegas és környéke a tökéletesség megtestesített városa. Múlt évben egész nyáron kint voltam Vegasban, és kijelenthetem, hogy soha nem volt még ilyen szép nyaran. Tény hogy egy kis nyári szerelem is megfűszerezte, de attól még ugyanez a véleményem. Jártam Los Angelesben is, de nagy csalódás volt. Koszos és drága hely, a sztárok városa... San Franciscoban mindig hideg van, az sem tetszett nagyon. Napa Valley-be viszont minden romantikára vágyó párnak érdemes elmennie, főleg ha szeretik az amerikai borokat. Azt Googlezzátok ki, mert meseszép. Carmel közel van hozzá, azt is érdemes megnézni :) Ha elmész, remélem jó utad lesz, élvezd ki mert más az élet ott, mint itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!