Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ma már sikerült Soltész...

Ma már sikerült Soltész Vilmának visszautaznia New Yorkba?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor honnan???

2012. okt. 23. 19:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
67%
Ki az a Soltész Vilma?
2012. okt. 23. 19:10
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Vilmaaaa
2012. okt. 23. 19:11
 3/13 A kérdező kommentje:
De most komolyan!!!
2012. okt. 23. 19:22
 4/13 A kérdező kommentje:
2012. okt. 23. 19:23
 5/13 anonim ***** válasza:
23%

Hú, ez durva.

Ha gyalog és úszva tenné meg az utat, talán le is fogyna, mire odaér.

2012. okt. 23. 19:44
 6/13 anonim válasza:
64%
Én nem tudom, de nagyon szorítok nekik, mert tényleg nagyon beteg és sűrgős lenne. Ma nem találtam semmi hírt róla... :( Borzasztó, hogy egyesek mennyire tapintatlanok a túlsúlyos emberekkel!
2012. okt. 23. 20:55
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Mission failed... :(

[link]

2012. okt. 25. 09:24
 8/13 anonim válasza:
100%
Nagyon sajnálom őt és a családját is! Őszinte részvétem a hozzátartozóknak!
2012. okt. 25. 16:35
 9/13 anonim válasza:
27%

Valaki esetleg elgondolkozott azon, hogy ennek a nőnek évtizedeken keresztül kellett felelőtlenül étkeznie ahhoz, hogy ilyen legyen? Ekkora túlsúlyt nem lehet csak úgy összeszedni. Leginkább saját maga okolható a haláláért.

Ráadásul dialízisre Magyarországon is elmehettek volna a férjével. 20.000 Ft ha nincs Tb-d.

2012. okt. 26. 01:45
 10/13 anonim válasza:
54%

"Valaki esetleg elgondolkozott azon, hogy ennek a nőnek évtizedeken keresztül kellett felelőtlenül étkeznie ahhoz, hogy ilyen legyen? Ekkora túlsúlyt nem lehet csak úgy összeszedni. Leginkább saját maga okolható a haláláért.

Ráadásul dialízisre Magyarországon is elmehettek volna a férjével. 20.000 Ft ha nincs Tb-d."

Vajon te elgondolkoztál valaha is azon hogy mekkora tuskó vagy? Rendkívül meggondolatlan a kijelentésed. Nem is értem hogy miért nem hagyod meg magadnak az ilyen kijelentéseket. Elmondanám, hogy kismillió betegségnek lehet a következménye elhízás. Ennek még a mai orvostudomány fejlettségével a felét sem lehet gyógyítani, csak a tüneteit kezelni. De önmagában, az a tény, hogy mit és mennyit eszik valaki, nem igen számít. Biztos hallottál már olyan kijelentéseket egyes emberektől, hogy "én bármennyit eszem nem látszik meg rajtam." Mert az egészséges szervezet képes a feleslegtől megszabadulni, és nem elraktározni azt. Ezenkívül, ha valaki el van hízva, akkor egy furcsa ördögi körbe eshet bele. Minél súlyosabb az illető, annál kevesebbet fog mozogni, és mivel kevesebbet mozog, még több súly rakódik rá. Tudom, mert anyukám is el van hízva picit, és a második emeletnél már alig kap levegőt, pedig "csak" 140 kilós.

Már csak egyet: halottról jót vagy semmit!

2012. okt. 28. 10:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!