Ma már sikerült Soltész Vilmának visszautaznia New Yorkba?
Először is nagyon sajnálom a családot részvétem.
Másodszor iszonyat hibát követtek el azzal hogy nem vitték a hölgyet azonnal korházba ahogy az amerikai orvos javasolta. Igaz hogy nem voltak meg az orvosi leletek de akkor is tudtak volna segíteni a hölgyön ha nem is azonnal de megakadályozhatták volna a halálesetet. Ez egy felelőtlen és meggondolatlan döntés volt hogy reptérről reptérre jártak ahelyett hogy a korházba mentek volna. Igazából ha rajtam múlott volna nem egy hetet töltök a reptéren hanem megpróbálok javítani az állapotán mielőtt újra próbálkozunk. Sajnálom mégegyszer de ez elkerülhető lett volna
10:34
"De önmagában, az a tény, hogy mit és mennyit eszik valaki, nem igen számít. Biztos hallottál már olyan kijelentéseket egyes emberektől, hogy "én bármennyit eszem nem látszik meg rajtam." Mert az egészséges szervezet képes a feleslegtől megszabadulni, és nem elraktározni azt."
Ez most irónia próbált lenni, vagy tényleg komolyan írtad?
Te kis butus, ki tanított neked ekkora baromságot? Ha zabálsz és rengeteg plusz kalóriát viszel be, ne csodálkozz, ha elhízol. Aki "bármennyit eszik és nem látszik meg rajta" az vagy tizenéves fejlődő szervezet, vagy rosszul méri fel a bevitt táplálék mennyiségét.
Azon hogy a picit elhízott anyukád 140 kilós most nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!