Amerikában,New Yorkban de gondolom ez mindegy melyik állam,a magyar telefon frekvenciája nem jó,ezt hogy szoktátok megoldani aki járt már kint turistaként? Hogy legyen neted,hazatelefonálás miatt stb...
Figyelt kérdés
tegnap 15:18
1/6 anonim válasza:
par eve voltunk kint, vettunk turistaknak szant SIM kartyat (csak simet, nem telefont), betettem a sajat telomba es gond nelkul hasznaltuk. Egy olcso Motorla Moto G telefonom volt akkor
2/6 anonim válasza:
Milyen frekvenciáról van szó?
Egyébkétn vagy veszel kint SIM kártyát, vagy valamire előfizetsz az itthoni telefonszolgáltatódnál.
3/6 anonim válasza:
az egyik baratom a magyar elofizeteses (vodafone) kartyajat hasznalta gond nelkul a sajat telefonjaval
4/6 anonim válasza:
Én Airalo esim kártyát használok, de csak netre lehet azt. Telefonálni nem szoktam ha ott vagyok, hanem max. messenger.
De amúgy lehet venni kb. 20 ezerért olyan sim kártyát, amivel van pár gb neted és tudsz jó áron haza is telefonálni (vagy lehet ingyenes a hívás, a részleteket nem tudom). USA sim kártya néven keresd.
6/6 anonim válasza:
De, jó.
Annyi, hogy ott a GSM helyett CDMA van egyes szolgáltatóknál (pl. Verizon)
A T-mobile és az AT&T ugyanolyan GSM-et használ, mint mi itt Európában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!