Ez a srác mit rontott el, hogy nem engedték be az Usába?

Le van írva már a cikkben is, de ha az első pár kommentet is elolvasod, egyértelmű lesz.
Ha a srác tényleg ennyire fogalmatlan volt, akkor igazából magának köszönheti. ESTA-val NEM lehet dolgozni, semmit, erre ő azzal indít, hogy home office-ban fogja nyomni az USA-ból... sőt, elismeri, hogy feketén melózott, amikor előzőleg ott volt. Pluszban még közli azt is, hogy van kint illegális ismerőse. Nagyon sok olyan sztorit hallottam, ahol sejtelmem sincs, miért fordították vissza az adott utast, de jelen esetben a határőrnek nem sok választása volt, ami azt illeti.

Konkrétan mindent elrontott.
Én szoktam az USA-ba járni, sosem volt problémám, de mindig olvasom a neten, hogy ezt meg azt nem engedték be ok nélkül, és ilyenkor mindig megijedek, hogy mi van ha valakit tényleg elutasítanak a nagy semmiért, de konkrétan ezt a férfit is... meglepő lett volna, ha beengedik. :D
Home officeban akar dolgozni, anno dolgozott a nagynénjénél míg kint volt, a rokonának a párja illegálisan van kint.. nem az a kérdés, hogy miért nem engedték be, hanem hogy miért engedték volna be?

A telefonból minden előzményt ki kellett volna törölni ami amerikáról szól.
Nem szabadott volna megmondania hogy dolgozott már kint korábban feketén, azt sem hogy onnan kintről fog melózni az otthoni cégnek.
Már az is gyanús hogy 3 hónapra megy rokont látogatni. Én kint élek de nem fogadnék rokont 3 hónapra, akkor sem ha lenne elég hely a házamban. Elég lett volna 1 hónap is. Az én unokahugom még kicsi de ha később kijönne a lányomhoz, azaz az unokatesójához akkor megmondanám hogy 1 hónap bőven elég. Még én sem megyek 3 hónapra haza látogatóba :D 3-4 hét egyhuzamban elég.

-Voltál már nálunk?
-Igen, feketén dolgoztam.
-... És mit szeretnél csinálni amíg az országukban vagy.
-Feketén dolgozni.
-... És hol fogsz lakni?
-Nagynénémnél aki feketén van itt.
Magyarok be like: "Ok nélkül visszaküldik a magyarokat Amerikából 😭😭😭"

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!