New Yorkban, hogy kezdhetek életet diákként?
Figyelt kérdés
Hol keresgéljek biztonságos albérletet? Lakótársakat? Meg ilyenekre gondoltam.2009. aug. 5. 23:25
1/5 anonim válasza:
Hát így sehogy. Mert kudarc. Ha nincs ismerős,protekció. Szinte biztos hogy bukás lesz az egész.
2/5 anonim válasza:
Ha diák vagy, akkor van egy egyetem ahová jársz, nem?
Akkor már kapcsolatok is vannak. (kolesz, tutor stb)
3/5 A kérdező kommentje:
halasztani szeretnék az egyetemen, és ezért kérdeztem az albérletet.
2009. aug. 6. 12:13
4/5 anonim válasza:
Mármint felvettek ide egyetemre és ki is jössz ,de nem kezdenéd csak egy év múlva, vagy otthon vettek fel egyetemre ,de szeretnél még Amerikába jönni egy évre? Nem mindegy. NY-ban meg éppen nem. Két lehetőséged van , vagy kőgazdag vagy és kibérelsz egy normális környéken csillagászati áron egy lakást, 700-1000 dollárért nagyjából vagy 300-500 dollárért egy olyan helyen ahol 5 percenként lőnek le a bevándorlók valamint megismerheted Eminem gyökereit. Az albérletnek így diákként nem nagy értelme van, az itteniek többsége is önkormányzati lakásokban lakik, vagy örökölt és a felét kiadja , ja vagy marha jól keres.
5/5 anonim válasza:
De miből fogsz megélni? Nem értem én sem a halasztás dolgot, de azt tudnod kell, hogy a tanuló vízumon nem lehet rendes munkát vállalni. Ha meg egyetemre jársz, lehet kérni elhelyezést és akkor nem kell méregdrága albit fizetned vagy először campusra beköltözöl, aztán ha már belerázódtál a dolgokba meg pár embert megismertél, akkor kivehetsz egy albit sokkal egyszerűbben. De először az egyetemre jussál ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!