USA-ból hány nap alatt ér ide egy csomag?
Köszi, sikerült megnyugtatnod!
Ahol én vásároltam nem lehetett kiválasztani hogy hogyan postázzák, ellenben ingyen volt :D Viszont ismerem azt is amiről beszélsz, olyan meg pl az Amazon-on van...
Persze hogy megkérdezheted :D
Az andyroddick.com-ról
ha nem légipostán adták fel akkor minimum 2 hónap míg amerikából magyarországra ér.
ha légin akkor egy hét. a légi drágább mint a sima, így ha simán adták fel még várhatsz rá.
az összes tengerentúli országba így megy.
Mikor pár éve amerikába éltem, anyukám egy kiscsomagot küldött, és mondta a postán hogy légin kéri, mire a bunkó postás vissza kérdezett," mit gondol ha nem légi akkor magátol megy, az is a repülö viszi" csak hogy a lányka sötét volt és nem repülön megy hanem vonattal hajóval és ez eltart egy idejig pl ebben az esetben 2 hónap volt.
most németeknél élek és innen adott fel szeptemberben a barátnöm sima postával ùj zélandra a karácsonyi csomagot mert simán sokkal olcsobb és 2,5 hónap míg oda ér, és karácsony elött 2 héttel ért oda a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!