Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ból hány nap alatt ér ide...

USA-ból hány nap alatt ér ide egy csomag?

Figyelt kérdés
Remélem valaki tud segíteni, mer kicsit kezdek aggódni. Egy megbízható netes boltból rendeltem dolgokat, valószínűleg teljesen mezei módon adták fel a postán, egészen pontosan Július 22-én. Normális ha még mindig semmi, mik a tapasztalatok? Illetve ha tényleg nem érkezik meg, lehet egyáltalán valahol érdeklődni? Köszönöm a válaszokat
2009. aug. 5. 17:13
 1/7 anonim válasza:
100%
Én gyakran szoktam rendelni, és eddig még semmi bajom nem volt vele. Persze nálam be kell állítani, hogy hány nap alatt érkezzen meg a csomag és ide viszonyítják a szállítási költséget. Mindig a legolcsóbbra teszem, ez így 24 napot jelent. Legutóbb is késett a csomag kb. 2 hetet. Júl.13-án postázták és vagy 1-2 hete jött le.Szerintem ne parázz, meg fogod kapni. (=
2009. aug. 5. 17:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi, sikerült megnyugtatnod!

Ahol én vásároltam nem lehetett kiválasztani hogy hogyan postázzák, ellenben ingyen volt :D Viszont ismerem azt is amiről beszélsz, olyan meg pl az Amazon-on van...

2009. aug. 5. 17:36
 3/7 anonim válasza:
100%
meg kérdezhetem,hogy honnan rendeltél ingyen pkval?:)
2009. aug. 5. 17:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Persze hogy megkérdezheted :D

Az andyroddick.com-ról

2009. aug. 5. 18:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

ha nem légipostán adták fel akkor minimum 2 hónap míg amerikából magyarországra ér.

ha légin akkor egy hét. a légi drágább mint a sima, így ha simán adták fel még várhatsz rá.

az összes tengerentúli országba így megy.

Mikor pár éve amerikába éltem, anyukám egy kiscsomagot küldött, és mondta a postán hogy légin kéri, mire a bunkó postás vissza kérdezett," mit gondol ha nem légi akkor magátol megy, az is a repülö viszi" csak hogy a lányka sötét volt és nem repülön megy hanem vonattal hajóval és ez eltart egy idejig pl ebben az esetben 2 hónap volt.

most németeknél élek és innen adott fel szeptemberben a barátnöm sima postával ùj zélandra a karácsonyi csomagot mert simán sokkal olcsobb és 2,5 hónap míg oda ér, és karácsony elött 2 héttel ért oda a csomag.

2009. aug. 5. 18:20
 6/7 A kérdező kommentje:
Huhh, köszi ezt a rengeteg információt, bár én azért azt gondolom hogy egy ilyen netes bolt biztos hogy légipostával küldi, maximum a legalapabb szolgáltatással küldik, ezért tarthat tovább,,,,
2009. aug. 5. 19:47
 7/7 anonim válasza:
Minden vásárlás előtt rá kell kérdezni a szállítási információkra így a szállítás módját, csomagolást, idejét stb.
2010. szept. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!