Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kb. Mennyi idő amíg egy...

Kb. Mennyi idő amíg egy kisebb csomag Los Angeles-ből Kaposvárra ér?

Figyelt kérdés
Vettem egy cuccot az e-bay -en és juli 29.-én adták fel LA-ben. Ez kb. mikor ér ide? A postásunk szerint akár 2 hét is lehet. Ez lehetséges? Én arra saccoltam volna, hogy 1ik héten feladják, és a következőn (kb. a feladástól számított 6-7 napra) megérkezik. Valakinek tapasztalata ilyen téren?
2010. aug. 3. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
??? 1 hónap a reális. Ez tapasztalat! Ha előbb jön, akkor szerencséd van.
2010. aug. 4. 08:16
 2/5 A kérdező kommentje:
1 hónap??? Az kicsit sok nem? Haverom Peking-ből rendelt cuccot, és az 6 munkanap alatt itt volt. Los Angeles egy picit van csak messzebb és az meg 1 hónap?
2010. aug. 4. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
1 hónap az átlag, mert amit ebay-en rendelsz az általában a legolcsóbb módon jön. Ha drágább a postaköltség, akkor lehet hogy gyorsabban ide ér.
2010. aug. 6. 08:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyébként minek kérdezed, ha egyszer van rá válaszod?

Én a saját tapasztalatomat írtam le. USA, Kína, HongKong, Anglia, Németország, a sima olcsó postaköltséggel, 1 hónap volt mire ideért. A drágábbal nem tudom.... Nem írtad le hogy mit rendeltél és milyen postaköltséggel.

2010. aug. 6. 09:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy napszemüveget rendeltem kiegészítőkkel, amelyek viszonylag kicsi dobozban elfértek. Augusztus 4.én kaptam meg, tehát 5 munkanap volt amíg ideért! :) A postaköltség 11$ volt! ~kb 2500Ft

Egyébként azért tettem fel ezt a kérdést mert nem tudtam rá a választ! ilyen 1xŰ...

TEHÁT NEM 1 HÓNAP!

Az beadná ha 2010-ben egy csomag 1 hónap alatt érne ide!

Az enyém sem magas postaköltséggel jött sztem. Ez volt a legolcsóbb, mert ennél olcsóbban el sem hozzák a csomagot a világ másik pontjáról. Ez potom összeg érte!

2010. aug. 6. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!