Mennyibe kerül Magyarországról postázni egy csomag Negrót az Egyesült Államokba?
California-ban Carmichael-be.
(tudom hülyén hangzik hogy egy csomag Negrót szeretnék küldeni de ezt ne vegyétek figyelembe, lényegében csak csak a csomag mérete miatt írtam oda. :D)
Elnézést hogyha rossz topic-ba írtam volna.
Elsetalsz a postara, odavagod a pultra a zacsko negrot es megkerdezed mennyi az annyi Californiaba?
Amugy a rosszhirem az, hogy nem lesz olcso. Anyu szokott pukis csomagolasu nagy alaku boritekban kuldeni ezt-azt (ide CA-ba) es mindig csodalkozom, hogy a postan betapetazzak a boritekot 300Ft-os belyegekkel :(
250 grammig 1120 forint, 500 grammig 1900 forint, 1000 grammig 3400 forint.
Viszont jó eséllyel kinyitják majd a hatóságok, mert a cukorkák alapból gyanúsak. Az se lepne meg, ha az amcsik nem engednék be a csomagodat.
Itt a pontos táblázat: [link]
A leveleket nézd és a grammokat. Elsőbbségivel érdemes küldeni, hogy valaha oda is érjen.
Én küldtem már csokit USA-ba, nem nyitották ki.
És érdemes beruháznod egy bélelt borítékra is, az kb. 50-100Ft pluszköltség
Expressz:
Nemzetközi EMS Pack - csomag
12215 Ft
A szolgáltatás az EU tagállamaiba 25 %-os, EU-n kívüli országok esetén speciális adómentes (Áfa. tv.98.§, 102.§) adókörbe tartozik. EU tagállam alatt a 2007. évi CXXVII. törvény 1. számú mellékletében meghatározottakat kell érteni.
Nemzetközi EMS Print - dokumentum
6785 Ft
A szolgáltatás az EU tagállamaiba 25 %-os, EU-n kívüli országok esetén speciális adómentes (Áfa. tv.98.§, 102.§) adókörbe tartozik. EU tagállam alatt a 2007. évi CXXVII. törvény 1. számú mellékletében meghatározottakat kell érteni.
Csomag:
Nemzetközi elsőbbségi csomag Törékeny/Terjedelmes
16885 Ft
A nemzetközi postacsomag és nemzetközi elsőbbségi postacsomag szolgáltatás mentes az adó alól. A posta vámügynöki szolgáltatás díjai minden esetben a 25 %-os ÁFA körbe tartoznak.
Nemzetközi postacsomag törékeny/terjedelmes
15355 Ft
A nemzetközi postacsomag és nemzetközi elsőbbségi postacsomag szolgáltatás mentes az adó alól. A posta vámügynöki szolgáltatás díjai minden esetben a 25 %-os ÁFA körbe tartoznak
Nemzetközi elsőbbségi csomag
12990 Ft
A nemzetközi postacsomag és nemzetközi elsőbbségi postacsomag szolgáltatás mentes az adó alól. A posta vámügynöki szolgáltatás díjai minden esetben a 25 %-os ÁFA körbe tartoznak
Nemzetközi postacsomag
11810 Ft
A nemzetközi postacsomag és nemzetközi elsőbbségi postacsomag szolgáltatás mentes az adó alól. A posta vámügynöki szolgáltatás díjai minden esetben a 25 %-os ÁFA körbe tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!