Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ti is észrevettétek?

Ti is észrevettétek?

Figyelt kérdés

Hogy egyre többen szeretnének Kanadába menni mint eddig legalábbis itt egyre több Kanadás kérdés van.

Szerintetek miért?

Mostanában már nem annyira menő az USA vagy mi ennek az oka?

2012. okt. 3. 17:21
 1/7 A kérdező kommentje:
Az lehet az oka hogy egyre több ember jön rá hogy az USA szépen lassan elindult a lejtőn addig Kanada egyre jobban fejlődik és egyre több mindenben megelőzi az USA-t?
2012. okt. 3. 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

azért mert a Kanadában van rá mód hogy kapj munkavállalóit és letelepedési engedélyt. Söt mint tudjuk menekült státusszal is ki tudott menni több száz roma (nem tudom ez még igy van-e) Kimentek mondták hogy öket megkülömböztetik otthon és elnyomásban élnek. menekült státuszt kértek és kaptak. Valameddig kaptak segélyt lakást és ingyen tanulhattak angolul és segítettek munkát találni annak aki akart, csak rájöttek hogy dolgozni nem nagyon akarnak igy már nem fogadják öket annyira szivesen.

Amugy meg igen most Kanada gazdaságilag biztosabb mint az USA na de ki bírja azt a hideget......

2012. okt. 3. 17:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Hát azért én szeretem a hideget:)

És szerinted meddig tud gazdaságilag erősebb lenni Kanada az USA-nál?

2012. okt. 3. 21:47
 4/7 anonim válasza:
100%
ezt nem lehet tudni elore sajnos.... en is oda tervezem 5 ev mulva, de ez meg messze van sajnos... annyi ido alatt nagyon sok minden valtozhat, es valtozni is fog
2012. okt. 3. 22:29
 5/7 anonim válasza:
de az biztos hogy mar lassan 20 eve de mar elotte is miotta van eleg eros gazdasagilag....
2012. okt. 3. 22:30
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem akarnak egyre többen menni Kanadában. Inkább egyre kevesebben mennek, 20 évvel ezelőtthöz képest. Például a nagymamám unokatestvére már vagy 35 éve kiment. És még egy rakás embert ismerek, aki kiment, de már sokkal sokkal régebben. Mostanában épp London a divat, közelebb is van, mint Kanada, ugyanolyan befogadó nemzet mind a kettő. Szóval szerintem rosszul látod! Kanada egyébként is egy multikulti olvasztótégely, ez már eddig is így volt, inkább csökkent a népszerűsége, gondolom főként a távolsága miatt. Nem mindegy, hogy Londonból ugrasz e haza, vagy Kanadából...
2012. okt. 7. 10:51
 7/7 A kérdező kommentje:

Azt tudom hogy Londonba is egyre többen mennek:)

De én Kanadát az USA-hoz viszonyítottam nem Angliához.

De azért köszönöm a válaszod:)

2012. okt. 7. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!