Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek ti is, hogy a napiszar szerkesztői kis éretlen suttyók?
Mindig kitesznek egy 18+os képet, és leirják hozzá, hogy igy meg ugy ba szták meg a képen látható nőt...persze teljesen nyilvánvaló, hogy közük nem volt hozzá, de szerintem más nőkhöz sem. Nekem mindig egy nyálcsorgatós kanos kis 15 éves csicskagyerek jut eszembe a szerkesztőkről, akik neten kemények, de általában csak otthon súrolják a bohócot állatosporeszra, mert már a simára fel se áll nekik.
Ja és még 2012-re sem fogták fel, hogy amit ők "trollkodásnak" neveznek, az valojában haterkedés.
hát :D 15 évesek a szerkesztők nem lehetnek mert napiszar már sajnos 2008ba is volt :S
gyerekes gondolkodású felnőttek lehetnek :D
Miért ennyire savanyú a szőlő?
Te is kikerültél, bogaram?
XD
Én ugyan nem. Csak már több mint feltünö volt, hogy ezek a szerkesztő srácok sosem nőnek fel?
de a célközönségük is a szintjükön leledzik egyébként...napiszar.com az oldal neve, de van jopár ismerösöm, akik már évek ota a napiszar.hu-t olvassák :D nem is zavarta őket, hogy egyik napról a másikra egy totál másik oldalt kezdtek el böngészni...
pl ez. Komolyan ennyire barlanglakók, hogy azt gondolják, hogy egy ilyen lány szüzen megy golyatáborba? :D
eddig senki nem panaszkodott a napiszarról. míg fel nem került :D
én magam is felkerültem arra az oldalra, de nem zavart, mert szerintem Mo-n ezt már nyugodtan "hírnévnek" is lehet nevezni :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!