Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek ti is, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek ti is, hogy a napiszar szerkesztői kis éretlen suttyók?

Figyelt kérdés

Mindig kitesznek egy 18+os képet, és leirják hozzá, hogy igy meg ugy ba szták meg a képen látható nőt...persze teljesen nyilvánvaló, hogy közük nem volt hozzá, de szerintem más nőkhöz sem. Nekem mindig egy nyálcsorgatós kanos kis 15 éves csicskagyerek jut eszembe a szerkesztőkről, akik neten kemények, de általában csak otthon súrolják a bohócot állatosporeszra, mert már a simára fel se áll nekik.

Ja és még 2012-re sem fogták fel, hogy amit ők "trollkodásnak" neveznek, az valojában haterkedés.

2012. szept. 16. 19:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
szerintem viccesek :D
2012. szept. 16. 19:28
 2/16 anonim ***** válasza:
51%

hát :D 15 évesek a szerkesztők nem lehetnek mert napiszar már sajnos 2008ba is volt :S

gyerekes gondolkodású felnőttek lehetnek :D

2012. szept. 16. 19:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, h miskolci, ex szemerés 21-22 éves srácok.
2012. szept. 16. 19:31
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

Miért ennyire savanyú a szőlő?

Te is kikerültél, bogaram?

XD

2012. szept. 16. 19:32
 5/16 A kérdező kommentje:

Én ugyan nem. Csak már több mint feltünö volt, hogy ezek a szerkesztő srácok sosem nőnek fel?

de a célközönségük is a szintjükön leledzik egyébként...napiszar.com az oldal neve, de van jopár ismerösöm, akik már évek ota a napiszar.hu-t olvassák :D nem is zavarta őket, hogy egyik napról a másikra egy totál másik oldalt kezdtek el böngészni...

2012. szept. 16. 19:36
 6/16 A kérdező kommentje:

[link]

pl ez. Komolyan ennyire barlanglakók, hogy azt gondolják, hogy egy ilyen lány szüzen megy golyatáborba? :D

2012. szept. 16. 19:40
 7/16 anonim ***** válasza:
85%
Ezt én is láttam, jó képek!
2012. szept. 16. 21:35
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Te idióta akk minek olvasod???
2012. szept. 17. 00:08
 9/16 anonim válasza:
70%

eddig senki nem panaszkodott a napiszarról. míg fel nem került :D

én magam is felkerültem arra az oldalra, de nem zavart, mert szerintem Mo-n ezt már nyugodtan "hírnévnek" is lehet nevezni :DD

2012. nov. 5. 00:03
 10/16 anonim ***** válasza:
Igen,azok
2012. nov. 5. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!