Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek ti is, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek ti is, hogy a napiszar szerkesztői kis éretlen suttyók?

Figyelt kérdés

Mindig kitesznek egy 18+os képet, és leirják hozzá, hogy igy meg ugy ba szták meg a képen látható nőt...persze teljesen nyilvánvaló, hogy közük nem volt hozzá, de szerintem más nőkhöz sem. Nekem mindig egy nyálcsorgatós kanos kis 15 éves csicskagyerek jut eszembe a szerkesztőkről, akik neten kemények, de általában csak otthon súrolják a bohócot állatosporeszra, mert már a simára fel se áll nekik.

Ja és még 2012-re sem fogták fel, hogy amit ők "trollkodásnak" neveznek, az valojában haterkedés.

2012. szept. 16. 19:26
1 2
 11/16 anonim válasza:
Már nem azért, de annak ellenére, hogy mennyien fikázzák, mégis az ország legnépszerűbb oldala. Többen olvassák mint a hírportálokat, vagy női oldalakat ( utána lehet nézni látogatási statisztikákban)... Érdekes tény, de úgy néz ki ez kell a magyar embernek :) Én is szoktam nézegetni, de inkább már csak megszokásból, mivel sajnos a színvonal és maga az egész oldal, nem olyan mint 2-3 éve.
2012. nov. 5. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:

Sokkal szarabb lett mint volt.

Én szoktam nézegetni de már egy nagy sz@r az egész.

Régen egy-egy postnál sok száz kommennt volt most meg van olyan is hogy hozzá sem szólnak.

Szerintem lejárt lemez az hogy Anus Mouthus (nem tudom hogy kell írni :-) )

meg hogy pózolj pénzzel.

A ti sz@rotok rész meg egyenesen egy nagy NULLA....

EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM.

2012. nov. 5. 19:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Meg valamiért sose menti el a jelszavamat,mindig ha visszalépek újra be kell jelentkezni hogy tudjak kommentelni -.-
2012. nov. 6. 20:24
 14/16 anonim válasza:
0%

ne gyalázd a napiszart, mert átnyúlok a képernyőn.

egyébként általában csak olyat tesznek ki, aki megérdemli

2014. júl. 19. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:

OFF: Ja, a jelszavas dolog kajak idegesítő, maga az oldal is elég rosszul van összerakva, amatőr, bugos.

ON: A szerkesztői 20-40 éves pesti alakok.

2016. aug. 17. 18:26
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

# 14/15 Időpont 2014. júl. 19. 13:52

Már miért érdemelnék meg? Ki vagy te vagy bárki, az oldal szerkesztői, olvasói, hogy ítélkezzetek más emberek felett? Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért poén ez, embereket, akár egyszeri hibájuk miatt megalázni, az életüket akár egy életre tönkretenni... Elképzelem, hogy mennyire szánalmas, semmitmondó, unalmas élete lehet annak, aki ezt az oldalt szerkeszti vagy követi. És nem, én nem kerültem ki az oldalra, egyszerűen csak hányingerem van az oldal szerkesztőitől, mentálisan igen sérült emberek lehetnek, persze az acukat, nevüket nem vállalják, mert ahhoz nincs tökük.

2019. márc. 4. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!