Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USA-ban elfogadják a...

Az USA-ban elfogadják a magyar diákomat?

Figyelt kérdés
gondolkoztam nemzetközi diák kiváltásán is,de állítólag csak szeptembertől adják ki,és én 2hét múlva megyek.

2012. aug. 6. 09:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is pont két hét múlva megyek. :) (Bocsi, ez off volt. :))

Amúgy én azt tudom, hogy az enyémet anno Párizsban és Londonban elfogadták, de USÁt sajnos nem tudom, mert ott még sosem voltam, most meg már nem is aktuális, mert már nincs diákom. :(

A nemzetközi biztosabb lenne, szerintem próbáld meg kiváltani, aztán majd megmondják, lehet-e, de az "állítólag"-ra ne alapozz!

2012. aug. 6. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Mivel a jelenlegi diákokon nincs egy deka angol szöveg sem, így nem hiszem. Nemzetközit szerintem elfogadják. Az új diákokat is elfogadják külföldön.
2012. aug. 6. 11:02
 3/5 anonim válasza:
a magyart nem, de a nemzetközi diákot azt elfogadják....
2012. aug. 6. 16:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy miért szeretnéd kiváltani a nemzetközi diákigazolványt? Anno én is kivittem magammal, de csak a ground zero emlékmúzeumban használhattam.
2012. aug. 6. 20:33
 5/5 A kérdező kommentje:

gondoltam lehet akkor diákjegyet kérni a legtöbb helyen.

tudom,hogy nincs rajta angol szöveg,de német sincs,mégis elfogadták Németországban,és Ausztriában.

2012. aug. 6. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!