Hawaii milyen? Mit kell róla tudni? Van valakinek története? Az emberek milyenek ott?
Figyelt kérdés
Minden érdekel, ha valaki élt, nyaralt, dolgozott ott...2012. júl. 15. 11:46
1/3 anonim válasza:
A Hawaii-szigetek a pálmafák, elegáns tengerparti szállodák, hulatáncot lejtő polinéz lányok, napbarnította szörfösök világa. Pearl Harbor a történelem tragikus eseményét idézi, az aktív vulkánok nemcsak a geológusoknak jelentenek sokat, hanem felejthetetlen élményt nyújtanak minden idelátogatónak, a Mauna Kea világhírű teleszkópjai pedig a csillagászat iránt érdeklődőket hozzák lázba.
2/3 Orlando Dos Santos válasza:
Csak egy apró érdekesség: a világ azon kevés helyei közé tartozik, ahol egyáltalán nem élnek kígyók. Semmiféle. Bár próbáltak becsempészni túristák, de a szemfüles reptéri őrség mindig kiszúrja.
...biztos jó. a csajok szépek, és mivel az egész sziget (állam) a turizmusból él, mindenki kedves (és minden drága).
3/3 CSEHI GÁBOR válasza:
szia.....eleget olvastam hawaiiról mert szerettem volna ott dolgozni-lakni..... egy magyar ujságíróval ismerkedtem meg a kutakodásaim során és aztmondta h nagyon rossstz a helyzet már....az őslakosok bunkók és rasszisát a fehérekkel szemben mert a szegénységbe taszítottuk őket az áremelkedésrek miatt a turisták miatt..nagyon drága..miliomosoknakvaló..sok usa diák tanul egyetemen direkt ott de akinek nincs lóvéja az hazajön mert anyagilag nem bírja.....tele van a jutub ilyen beszámolókkal..ex egyetemisták és más hozzászólók beszámolóit olvastam....2.3000 dollár az albérlet...plusz rezsi ami kb plusz 1 db ezres...elég durva h kb 700 800 ezer ft kell havi szinten h megtudj élni.... és a bűnözés is kezd elharapóznikocsi feltörések....egyik ismerösöm mesélte h a parkolóban ahol sétált 2 autónak volt betörve az ablaka és kirámolva....ahol sok pénz van pl hawaiion ott a drogosok és bőnözés is felüti a fejét..mégis csak AZ USA 50. állama.... sztem az USA szó elmond mindent az amerikaiak agressziójáról..sajna ez van..szép drága veszélyes ott élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!