Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hawaii milyen? Mit kell róla...

Hawaii milyen? Mit kell róla tudni? Van valakinek története? Az emberek milyenek ott?

Figyelt kérdés
Minden érdekel, ha valaki élt, nyaralt, dolgozott ott...

2012. júl. 15. 11:46
 1/3 anonim válasza:
A Hawaii-szigetek a pálmafák, elegáns tengerparti szállodák, hulatáncot lejtő polinéz lányok, napbarnította szörfösök világa. Pearl Harbor a történelem tragikus eseményét idézi, az aktív vulkánok nemcsak a geológusoknak jelentenek sokat, hanem felejthetetlen élményt nyújtanak minden idelátogatónak, a Mauna Kea világhírű teleszkópjai pedig a csillagászat iránt érdeklődőket hozzák lázba.
2012. júl. 19. 10:15
 2/3 Orlando Dos Santos válasza:

Csak egy apró érdekesség: a világ azon kevés helyei közé tartozik, ahol egyáltalán nem élnek kígyók. Semmiféle. Bár próbáltak becsempészni túristák, de a szemfüles reptéri őrség mindig kiszúrja.

...biztos jó. a csajok szépek, és mivel az egész sziget (állam) a turizmusból él, mindenki kedves (és minden drága).

2012. júl. 20. 14:30
 3/3 CSEHI GÁBOR válasza:
szia.....eleget olvastam hawaiiról mert szerettem volna ott dolgozni-lakni..... egy magyar ujságíróval ismerkedtem meg a kutakodásaim során és aztmondta h nagyon rossstz a helyzet már....az őslakosok bunkók és rasszisát a fehérekkel szemben mert a szegénységbe taszítottuk őket az áremelkedésrek miatt a turisták miatt..nagyon drága..miliomosoknakvaló..sok usa diák tanul egyetemen direkt ott de akinek nincs lóvéja az hazajön mert anyagilag nem bírja.....tele van a jutub ilyen beszámolókkal..ex egyetemisták és más hozzászólók beszámolóit olvastam....2.3000 dollár az albérlet...plusz rezsi ami kb plusz 1 db ezres...elég durva h kb 700 800 ezer ft kell havi szinten h megtudj élni.... és a bűnözés is kezd elharapóznikocsi feltörések....egyik ismerösöm mesélte h a parkolóban ahol sétált 2 autónak volt betörve az ablaka és kirámolva....ahol sok pénz van pl hawaiion ott a drogosok és bőnözés is felüti a fejét..mégis csak AZ USA 50. állama.... sztem az USA szó elmond mindent az amerikaiak agressziójáról..sajna ez van..szép drága veszélyes ott élni..
2012. aug. 20. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!