Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Én nemsokára repülök Amsterdam...

Én nemsokára repülök Amsterdamba. Még sosem repültem és nem tudom hogy mire számítsak. Valakinek valami története?

Figyelt kérdés
2012. jún. 12. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Arra számíts hogy felülsz a repülőre, felszállsz, repülsz kb 1 órát, majd leszállsz. 10-12x repültem már, de még soha nem történt semmi másként.
2012. jún. 12. 19:24
 2/7 Amenothep ***** válasza:
83%

Az alábbi fog történni :)

Kimész a reptérre, feladod a mosolygós néninél a poggyászod, majd átmész egy biztonsági ellenőrzésen, ahol a kézitáskád átvilágítják, te meg átmész egy fémkeresőn. Ha csipog akkor kicsit megmatatnak :)

Elbattyogsz ahhoz a beszállókapuhoz ahova a géped ki van írva. Egyszer csak jönni fog egy spiné aki kinyitja az ajtót, és ellenőrzi a beszállókártyád. Utánna vagy busszal, vagy gyalog, vagy folyosón keresztül eljutsz a gépig, ahol mindenki vigyorogva fogad. Elfoglalod ülöhelyed és bekapcsolod az övedet :)

Vagy monitorokon levetítenek, vagy a légiutas kísáérők táncmozdulatokkal elmutogatják mi a teendő ha valami gebasz van. Jön a felszállás.

Ez megtévesztésig hasonlít a hullámvasúthoz :) Sokan ezzel példáloznak, de valóban így van. Ráadja a pilóta a kakaót, és belesimulsz a székbe a gyorsulástól (ablak mellé kell ülni :) ) mikor már észbontó sebességgel száguld akkor felemelkedik. Ez olyan érzés mikor a hullámvasút egy lejtőn legurul és feltépet a következő emelkedőre. Vagyis kicsit lefele nyomódsz a székben. Utána észre sem veszed és fent van a gép 11-12km magasan.

Jönnek a mosolygós nénik, és kínálnak kaját piát.

Mikor fent repül és tiszta az idő akkor egy egy kisebb rázást, gyomorliftezéstől eltekintve simán repülsz. Ha vihar van akkor kicsit keményebb lehet.

Pillanatok alatt eltelik az a 1-1,5 óra és már süllyed is a gép, öveket ismét bekapcsolni (mondjuk én soha nem kapcsolom ki, csak ha wc re megyek). Leszáll a betonra, kiszálltok, bevisznek busszal a terminálba ahol a csomagod a filmekből ismert kis keringős tepsiről el tudod venni, és kisétálsz. Az utazásodnak ezzel vége is.

Amúgy egyáltalán nem para, mivel nekem érzékeny a gyomrom, meg nem nagyon szeretem a bezártságod így bekapok előtte egy dedalon tablettát biztos ami biztos :)

2012. jún. 12. 19:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Addig nem kell izgulnod, amíg meg nem kérdezi a sztyuí,

hogy tud-e az utasok közül valaki repülőt vezetni...

2012. jún. 12. 19:35
 4/7 anonim ***** válasza:
39%
ezt a modoroskodást bakker :D
2012. jún. 12. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
2012. jún. 12. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Visszafele vigyázz mert minket is megszívattak ferihegyen.

Kiírták ,hogy a csomagok a kettes matyin jönnek erre a 4 esre pakoltak.... Nagy rohanás a külföldiek meg csak néztek.

2012. júl. 15. 12:45
 7/7 anonim válasza:

19:35

Tökéletesen leírt mindent. :D (Kicsit jobban fel kellene pontozni szerintem). Én 4x repültem, de semmi különös sem történt. A látvány az nagyon klassz lesz, úgyhogy ablakhoz ülj, és a legjobban felszállásnál figyelj, mert pillanatok alatt fent vagy és lemaradsz a legjobb részről. :D Leszállásnál lesz időd gyönyörködni a tájban, mert lassan fog körözni a levegőben.

2012. júl. 15. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!