Leírná valaki részletesen milyen a new yorki élet aki ott lakik vagy volt kint?
Én fél évet éltem New Yorkban,Queens kerületében a Roosevelt sugárút környékén.nyugis hely volt, bár nem messze volt a vasútállomás.
Jól mondják. Ez az a város amelyik sose alszik. Éjszaka ugyanolyan zaj,és lárma és közlekedés van mint nappal.
Én metróval,busszal jártam dolgozni,és ahogy mindenhol itt vannak nagy bevásárlóközpontok. Többnyire ott vásároltam,mert olcsó volt.
Egyébként nem jó New York. rengetegen élnek ott,és a közbiztonság nagy nulla. Bár én viszonylag nyugis helyen éltem (vagy szerencsém volt) de volt hogy a kollégám mesélte,hogy ahol ő lakott megölték a szomszédját családostul,mert betörtek.
Engem személy szerint a nagy tömeg,és az állandó zaj ami nagyon zavart..Ha csendet akartam, még ha csak 5 percre is, akkor vagy kiautózóm a városból egy nyugis helyre (de nem volt autóm) vagy elmegyek a boncterembe..Ott dolgozott egy ismerősöm,és szerinte oda New York városzaja sem ment be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!